Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηρωίδα μάνα κάλυψε στην αγκαλιά της το μωρό της και το έσωσε από τους βομβαρδισμούς

Σαν τη μάνα καμία

19 Μαρτίου 2022 16:09
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηρωίδα μάνα κάλυψε στην αγκαλιά της το μωρό της και το έσωσε από τους βομβαρδισμούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μάνα βάζει πάνω από όλα το παιδί της, κάτι που έμπρακτα απέδειξε μία μητέρα στην Ουκρανία η οποία κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της την κόρη της για να τη σώσει από τους βομβαρδισμούς.

Παράλληλα, δεκάδες άδεια παιδικά καροτσάκια τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης Λβιβ, για να τιμηθεί η μνήμη των παιδιών που σκοτώθηκαν στη χώρα, μετά τη ρωσική εισβολή.

Η συγκλονιστική αυτή η στιγμή αποτυπώθηκε μέσα σε μία φωτογραφία, η οποία κάνει του γύρου του κόσμου και δείχνει μία μητέρα τραυματισμένη, με δεμένο το κεφάλι της.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και αποτυπώνει από τη μία φρίκη του πολέμου και από την άλλη την απέραντη αγάπη της μάνας στο παιδί.

Η αγκαλιά της έσωσε το μόλις ενός μηνών κοριτσάκι της από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία.

Η νεαρή μητέρα, χρειάστηκε να χειρουργηθεί καθώς είχε πολλαπλά τραύματα εξαιτίας των βομβαρδισμών στο Κίεβο. Το ίδιο και ο σύζυγός της.

https://twitter.com/nexta_tv/status/1505035300812304387

Την ίδια ώρα ένα ακόμη συγκλονιστικό στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μία μητέρα δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα ρωσικά πυρά. Ο γιος της κλαίει πάνω από το άψυχο σώμα της που είναι καλυμμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίμα.

https://twitter.com/avalaina/status/1504924507206823937

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share