Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Εικόνα-σοκ: Κοπέλα με σπάνιο σύνδρομο στομάχου ζυγίζει μόλις 20 κιλά

Η διαταραχή της είναι τόσο σοβαρή που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να πεθάνει

11 Φεβρουαρίου 2022 14:41
Εικόνα-σοκ: Κοπέλα με σπάνιο σύνδρομο στομάχου ζυγίζει μόλις 20 κιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν εφιάλτη ζει 36χρονη γυναίκα από το Τρούρο της Κορνουάλης της Βρετανίας. Πρόκειται για τη Νικολέτα Μπέικερ η οποία εσφαλμένα διαγνώστηκε με νευρική ανορεξία, ωστόσο μετά από χρόνια έμαθε ότι πάσχει από σοβαρή διαταραχή του στομάχου. Η διαταραχή της είναι τόσο σοβαρή που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να πεθάνει. Ήδη, σύμφωνα με τη Dailymail η κοπέλα ζυγίζει περί τα 20 κιλά.

Πατρινό Καρναβάλι: Πάρθηκε η οριστική απόφαση...

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα οι πόνοι στο στομάχι ξεκίνησαν από όταν η Νικολέτα ήταν τεσσάρων ετών. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησε να μην τρώει. Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η 36χρονη πάσχει από νευρική ανορεξία με αποτέλεσμα για πάνω από είκοσι χρόνια να την υποβάλλουν σε θεραπείες που επιδείνωναν την κατάσταση της υγείας της. Οι θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε περιελάμβαναν αναγκαστική σίτιση και επισκέψεις σε εξειδικευμένα κέντρα για πολύμηνη νοσηλεία.

κρουσματα-κορωνοιοσ

Όλα άλλαξαν το 2015

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2015 ώστε η γυναίκα έμαθε ότι πάσχει από το σύνδρομο της άνω μεσεντερίου αρτηρίας. Πρόκειται για μια σπάνια διαταραχή που προκαλείται από τη συμπίεση του τρίτου τμήματος του δωδεκαδακτύλου από τη συγκεκριμένη αρτηρία. Η εν λόγω πάθηση είναι εξαιρετικά σπάνια και προσβάλει έναν στους εκατό χιλιάδες ανθρώπους. Παράλληλα προκαλεί οξύτατους πόνους και ναυτία αμέσως μετά την κατανάλωση φαγητού.

Κορωνοϊός - Προειδοποίηση σοκ από ΠΟΥ: Η πανδημία δεν έχει τελειώσει – Έρχονται νέες μεταλλάξεις

Η επικεφαλής επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Σούμια Σουαμινάθαν δήλωσε σήμερα ότι ο κόσμος δεν έχει φθάσει ακόμα στο τέλος της πανδημίας της COVID-19 καθώς θα υπάρξουν και άλλες παραλλαγές του ιού.

κρουσματα-κορωνοιοσ

Κρίσιμη κατάσταση για την Βασίλισσα Ελισάβετ! Αγωνία για την υγεία της

«Έχουμε δει τον ιό να εξελίσσεται, να μεταλλάσσεται…άρα γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες παραλλαγές, περισσότερες ανησυχητικές παραλλαγές, άρα δεν είμαστε στο τέλος της πανδημίας», δήλωσε η Σουαμινάθαν σε δημοσιογράφους στη Νότια Αφρική όπου επισκέπτεται μονάδες παραγωγής εμβολίων μαζί με τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share