Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Πήρε το ρίσκο για ένα τετ α τετ με λιοντάρι - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)

Ανατριχιαστικό

26 Ιανουαρίου 2022 11:43
Πήρε το ρίσκο για ένα τετ α τετ με λιοντάρι - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι μπορεί να συμβεί όταν θελήσει κάποιος να έρθει σε τετ α τετ με ένα εξαγριωμένο λιοντάρι; Το τόλμησε ένας άντρας έχοντας τοποθετήσει κάμερα στο κεφάλι του. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα δείτε μια απίστευτη ιστορία όταν λιοντάρι πήγε να επιτεθεί σε κοριτσάκι.

Δείτε τι κατέγραψε:

Εικόνες που σοκάρουν: Μανιασμένη λεοπάρδαλη κατασπαράζει δύο λιοντάρια! (Video)

Το λιοντάρι μπορεί να θεωρείται πως είναι ο «βασιλιάς της ζούγκλας», αλλά μια λεοπάρδαλη έφερε την ανατροπή, βάζοντάς τα με δύο εξ αυτών μάλιστα, ενώ αυτό που τους κάνει στο τέλος φαίνεται, ότι θα το θυμούνται για πάντα. Επίσης, σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα ατίθασο λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου με τα δόντια του.

Τα άγρια ζώα της σαβάνας, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουν παρόμοιες προτιμήσεις στο φαγητό τους, με αποτέλεσμα να έρχονται σε αντιπαράθεση. Κάπως έτσι, στο ακόλουθο βίντεο, τα λιοντάρια και η λεοπάρδαλη κυνηγούν την ίδια τροφή, αλλά στο τέλος γίνεται ανατροπή.

Στο κυνήγι αυτό τα λιοντάρια δεν καταφέρνουν να πιάσουν κανένα ζώο, αλλά η λεοπάρδαλη αντιθέτως πετυχαίνει το σκοπό της, αφήνοντας τους ανταγωνιστές της… νηστικούς να την παρακολουθούν να απολαμβάνει το γεύμα της.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που το λιοντάρι αριστερά θόλωσε. Σοκαρισμένος ο κόσμος έτρεχε να σωθεί (video)

Ως γνωστόν, τα ζώα που συμπεριλαμβάνονται στις παραστάσεις τσίρκων, όπως τα λιοντάρια, ζουν σε άθλιες συνθήκες, σε σχέση με αυτά που μεγαλώνουν σε εγκαταστάσεις που τα φροντίζουν ή αυτά που βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Αυτό το βίντεο είναι η τρανή απόδειξη του τι μπορεί να συμβεί εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

Δυστυχώς για τους ανθρώπους, πολλές φορές ξεχνάνε ότι έχουν να κάνουν με ζώα που είναι από τη φύση τους άγρια και ελεύθερα. Όσο και να τα εκπαιδεύσουν, αυτό δεν αλλάζει. Αν πούμε ότι πήραν αυτό που τους άξιζε, θα έχουμε άδικο;

Όπως έγινε και στην εξής ιστορία: Άφησαν ελεύθερα στη φύση αυτά τα 4 λιοντάρια - Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε σοκ

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share