Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αδιανόητο στα Χανιά: Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο

Πως το κατάφεραν;

15 Ιανουαρίου 2021 15:25
Αδιανόητο στα Χανιά: Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο

Χανιά: Ένα απίστευτο αλλά και αδιανόητο επεισόδιο έγινε στα Χανιά όπου δύο ανήλικοι διέρρηξαν ένα σπίτι με αποτέλεσμα να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο που είχαν οι ιδιοκτήτες του. Επίσης ένας ληστής μπήκε να κλέψει ένα κέντρο αισθητικής στο Ψυχικό αλλά αυτό που βρήκε δεν το περίμενε και σηκώθηκε και έφυγε.

Συγκεκριμένα στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά δύο ανήλικοι φέρεται να εισέβαλαν σε ένα σπίτι με αποτέλεσμα να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Στα Χανιά ανήλικοι πραγματοποιήσαν μία μεγάλη διάρρηξη.

Χανιά: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ανήλικοι διαρρήκτες, εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή της Κισσάμου Χανίων, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου. Οι νεαροί, δύο Έλληνες 17 και 14 ετών και ένας αλλοδαπός 14 ετών, μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας, στο διαμέρισμα, βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, κατάφεραν να το ανοίξουν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με 1.500 ευρώ, αφού πρώτα επέστρεψαν το χρηματοκιβώτιο στη θέση του.

Ωστόσο, στάθηκαν άτυχοι καθώς άνδρες της Αστυνομίας τους εντόπισαν την επόμενη ημέρα και τους συνέλαβαν, ενώ το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, επιστράφηκε στον παθόντα. Οι τρεις έφηβοι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα ανηλίκων Χανίων, ορίσθηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ίλιον: Εισέβαλαν σε κλειστό κατάστημα και "βούτηξαν" το χρηματοκιβώτιο (video)

Ίλιον: Με τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά λόγω των αυστηρών μέτρων του lockdown κατά του κορωνοϊού, αυτά έχουν καταφέρει να γίνουν μεγάλος στόχος στα μάτια των ληστών που δεν χάνουν την ευκαιρία να εισβάλουν σε αυτά. Επίσης πριν λίγες μέρες άγνωστοι εισέβαλαν μέσα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα στο Ίλιον σημειώθηκε μεγάλη ληστεία σε ένα κλειστό κατάστημα όπου κάποιοι άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό και "βούτηξαν" το χρηματοκιβώτιο.

Συναγερμός σήμανε στο Ίλιον σε ένα κλειστό κατάστημα.

Ίλιον: Το βίντεο ντοκουμέντο της ληστείας

Ειδικότερα ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από εισβολή ληστών με κουκούλες σε εταιρία στην Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στο Ίλιον. Στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Live News διακρίνονται οι τέσσερις ληστές να φεύγουν από την εταιρία έχοντας πάρει μαζί τους το χρηματοκιβώτιο την ώρα μάλιστα που χτυπάει και ο συναγερμός.

Οι ληστές φαίνεται πως ήξεραν τα κατατόπια, καθώς πήγαν κατευθείαν στον κάτω όροφο εκεί που η επιχείρηση έκρυβε τα χρήματα. Όπως φαίνεται στο βίντεο ελέγχουν τον χώρο αν υπάρχει κάποιος σεκιούριτι και μέσα σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια ενός λοστού καταφέρνουν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο και να διαφύγουν ανενόχλητοι με ένα τζιπ παρά το lockdown.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share