Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κηφισιά: Άγνωστοι εισέβαλαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για να κλέψουν ATM

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα

30 Δεκεμβρίου 2020 09:18
Κηφισιά: Άγνωστοι εισέβαλαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για να κλέψουν ATM

Κηφισιά: Μία ακόμη απόπειρα ληστείας σημειώθηκε όπου άγνωστοι εισέβαλαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και ανατίναξαν ATM ώστε να κλέψουν τα χρήματα που βρίσκονται εκεί. Επίσης πάλι στην Κηφισιά ληστές εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού όπου και έκλεψαν ότι μπορούσαν.

Κηφισιά: Το χρονικό της ληστείας

Συγκεκριμένα στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά σημειώθηκε μία απόπειρα ληστείας όπου τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με κλεμμένα οχήματα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της οδού Σεμέκα και αφού έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία, ανατίναξαν το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με τον ANT1, ο φύλακας της εταιρείας αντιλήφθηκε την παρουσία τους και πρόλαβε να σημάνει συναγερμό, ενημερώνοντας παράλληλα την Αστυνομία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή, αφήνοντας τα χρήματα εντός του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες.

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε σπίτι!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα ζευγάρι στην Αγία Παρασκευή τα ξημερώματα της Δευτέρας (28.12.2020).

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι τους που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι τους πήραν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Χαλκίδα: Απείλησε με μαχαίρι μία γυναίκα και απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό

Συναγερμός σήμανε στη Χαλκίδα όπου απείλησαν μία γυναίκα και της απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσουν. Επίσης στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας πήγε με το ποδήλατο του σε ένα βενζινάδικο όπου και το λήστεψε.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου αργά το απόγευμα στο κέντρο της Χαλκίδας σημειώθηκε η ληστεία όπου δύο άτομα απείλησαν μία γυναίκα με μαχαίρι.

Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα λίγο μετά τις 10:30 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου επί της διασταύρωσης των Οδών Νεοφύτου και Τζαβέλλα δύο άτομα πιθανότατα Ρομά υπό την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν το ποσό των 600 ευρώ από νεαρή γυναίκα η οποία πήγαινε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα σοκαρισμένη κάλεσε την αστυνομία και το περιπολικό έσπευσε άμεσα στο σημείο για να ξεκινήσει τις αναζητήσεις χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share