Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες

Τι συνέβη;

6 Ιανουαρίου 2021 15:29
Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες

Κρήτη: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Κρήτη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα και το ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο άμεσα για να βοηθήσει την κατάσταση. Επίσης πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα ένα παιδί τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου στις Μαλάδες στην Κρήτη όπου σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ το τροχαίο έγινε μεταξύ 3 οχημάτων.

Στη Κρήτη συνέβη ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα να τραυματισμούς πέντε άτομα.

Κρήτη: Η κατάσταση που επικρατεί από το τροχαίο

Ειδικότερα, σύμφωνα με το cretapost.gr, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου. Κατά τις ίδιες πληρoφορίες, οι άνδρες της Πυροσβεστικής δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τους βγάλουν από τα οχήματα τους και να τους μεταφέρουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους. Σύμφωνα με το cretapost.gr, φέρουν ορθοπεδικά και θλαστικά τραύματα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο θα διευκρινιστούν από τους άνδρες της τροχαίας.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Κρήτη όπου πέντε άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 19χρονης Αγλαΐας που «έσβησε» σε τροχαίο την Πρωτοχρονιά: «Έχασα ολόκληρη την ζωή μου!»

Τροχαίο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της άτυχης Αγλαΐας η οποία έχασε τη ζωή της ανήμερα της πρωτοχρονιάς στο δρόμο Λάρισας - Αμπελώνα, όπου το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν, μαζί με τον 21 ετών οδηγό του, καρφώθηκε πάνω σε μια περίφραξη κέντρου δεξιώσεων.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ζητάει «την αλήθεια» για τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς όταν η αγαπημένη τους κόρη έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου.

«Έχασα το παιδί ολόκληρη την ζωή μου. Εντελώς ξαφνικά. Ένα κορίτσι 19 χρονών γεμάτο όνειρα και σχέδια για την ζωή της που ήθελε να πάρει στα χέρια της. Ας σεβαστούν όλοι το βαρύ πένθος μας. Δεν αντέχεται αυτή η απώλεια. Θα φθάσουμε ως το τέλος!» δήλωσε στο protothema.gr η κ. Ελένη, μητέρα της άτυχης κοπέλας και συνέχισε: «Θα βρεθεί η αλήθεια πως χάθηκε το παιδί μου. Γιατί έγινε το δυστύχημα .

Ο δικηγόρος κ. Βασίλης Νουλέζας ως πληρεξούσιος δικηγόρος που μας εκπροσωπεί θα κάνει κάθε απαραίτητη νομική ενέργεια». Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ζητηθεί ο ορισμός τεχνικού συμβούλου- πραγματογνώμονα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αιτία της τραγωδίας, ενώ μέσω του δικηγόρου, Βασίλη Νουλεζα, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, η οικογένεια της 19χρονης προαναγγέλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Έως τώρα δυο είναι τα ενδεχόμενα τα οποία εξετάζονται: Είτε ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή εξαναγκάστηκε λόγω καταδίωξης να αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και να σφηνωθεί στον φράχτη όπου «έσβησε» η άτυχη Αγλαΐα. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έχασε τη ζωή της θέλουμε την αλήθεια», είναι η δήλωση της οικογένειας.

Τις τελευταίες ώρες μεταδόθηκε πως η άτυχη κοπέλα δεν είχε επαφές με τη μητέρα της κάτι το οποίο διαψεύδεται κατηγορηματικά. Δείτε παράλληλα και την αντίδραση της μητέρας της άτυχης Αγλαΐας κατά τη διάρκεια της κηδείας, ούρλιαζε μόλις είδε το φέρετρο.

Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης Αγλαΐας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο την Πρωτοχρονιά

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Νουλέζας

«Ούτε μια στιγμή δεν σταμάτησα να επικοινωνώ με την Αγλαΐα. Ας μην διαστρεβλώνεται με κακοήθεια η αλήθεια. Η Αγλαΐα μιλούσε συνέχεια μαζί μου και τον πατέρα της.», τονίζει η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

«Διαψεύδω οποιοδήποτε ΜΜΕ μετέδωσε ότι δήθεν η εντολέας μου μητέρα της 19χρονης Αγλαΐας που έχασε την ζωή της στο τραγικό δυστύχημα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην επαρχιακή οδό Αμπελώνα Λάρισας δεν είχε δήθεν τακτική επαφή με την θυγατέρα της. Τουναντίον», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Νουλέζας και συνέχισε:

«Απλώς λόγω της διαφοράς ώρας μετά Ελλάδας και Γερμανίας παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν απάντησε αμέσως στην κλήση της, όμως μόλις ήλθε η Πρωτοχρονιά στην Γερμανία όπου διαμένει επικοινώνησε με την Αγλαΐα όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Ποια μάνα ποιος γονέας δεν νοιάζεται το παιδί του; Θρηνεί το χαμό της είναι συντετριμμένη και αυτή η ανακριβής αναληθής είδηση που δημιουργεί λάθος εικόνα για τους γονείς την πληγώνει την κάνει να νιώθει χειρότερα».

Πως έγινε το τροχαίο

Η 19χρονη κοπέλα επέστρεφε μαζί με τον φίλο της στην Λάρισα μετά από ρεβεγιόν στις 5:40 τα ξημερώματα. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, διένυσε μια τρελή πορεία και κατέληξε στον φράχτη τον οποίο διέλυσε.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκεσε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 21 ετών φίλος της 19χρονης Αγλαΐας, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share