Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Παιδί τραυματίστηκε από σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Ποια είναι η κατάσταση του

2 Ιανουαρίου 2021 21:08
Πάτρα: Παιδί τραυματίστηκε από σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Πάτρα: Με το νέο έτος να έχει εισέλθει ακόμη φαίνεται να συνεχίζονται οι άσχημες καταστάσεις με τα τροχαίο με το πιο πρόσφατο να είναι στην Πάτρα, ενώ το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ένα ζευγάρι είχε σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο με την γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο όπου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου μεταξύ δύο αυτοκινήτων όπου και τραυματίστηκε ένα παιδί.

Στη Πάτρα έγινε ένα σοβαρό τροχαίο που έγινε τοι μεσημέρι του Σαββάτου.

Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα, όλοι ευτυχώς ελαφρά.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο τραυματίες σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένα ανήλικο παιδί. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στη Λάρισα: 19χρονη "έχασε" τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Τραγωδία στη Λάρισα: Δυστυχώς το 2021 δεν μπήκε καλά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα όπου πραγματοποιήθηκε ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα. Επίσης στην Κύπρο λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου "έχασε" τη ζωή του ένας 35χρονος στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα αρκετές ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου πραγματοποιήθηκε ένα φρικτό τροχαίο στη Λάρισα όπου μία 19χρονη κοπέλα "έχασε" τη ζωή της ενώ ο 21χρονος φίλος της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη Λάρισα μία 19χρονη

Τραγωδία στη Λάρισα: Το χρονικό του ατυχήματος

Ειδικότερα λίγο πριν τις 06.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ο θόρυβος από την πρόσκρουση ενός επιβατικού αυτοκινήτου σε φράχτη στάθμευσης καταστήματος κατάφερε να "σκίσει" τη σιωπή. Το επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς τη Λάρισα, στο 5 χλμ. της επαρχιακής οδού, βγήκε από την πορεία του και «καρφώθηκε» στο φράκτη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ και τραυματίστηκε και μια 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share