Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία της 19χρονης στη Λάρισα - Ούρλιαζε η μάνα μόλις αντίκρισε το φέρετρο (video)

Η στιγμή που ο χρόνος σταματά!

5 Ιανουαρίου 2021 07:54
Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία της 19χρονης στη Λάρισα - Ούρλιαζε η μάνα μόλις αντίκρισε το φέρετρο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ράγισαν καρδιές το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη Αγλαΐα, η οποία ξημερώματα πρωτοχρονιάς έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο δρόμο Λάρισας – Αμπελώνα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Αγλαΐας που κατέρρευσε έξω από την εκκλησία, η γιαγιά της που ζούσαν μαζί στη Λάρισα, ενώ και ο πατέρας της που ταξίδεψε από την Αυστρία για να αποχαιρετίσει την κόρη του, δε μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά του, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη τα τελευταία δραματικά λεπτά και ψάχνουν μέσα από τα τελευταία βίντεο να βρουν τις απαντήσεις.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Η 19χρονη Αγλαΐα πέρασε τις τελευταίες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου με τέσσερα ακόμη άτομα. Ήταν ευδιάθετη, η διάθεσή της όμως άλλαξε όταν μετά την αλλαγή του χρόνου προσπάθησε να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους αλλά δεν κατάφερε να τους βρει στο τηλέφωνο, καθώς οι γονείς της ζουν στο εξωτερικό.

Έτσι έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στη γιαγιά της, που έλεγε:

«Σας πήρα βασικά τηλέφωνο να σας πω χρόνια πολλά καλή χρονιά και εσένα και τον Μπάμπη. Πήρα και τη μαμά δεν το σήκωσε, πήρα τη Δήμητρα το σήκωσε. Εντάξει δε μίλησα στον μπαμπά αλλά εντάξει δεν πειράζει». Το ηχητικό μήνυμα αυτό ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσαν από εκείνη. «Να είστε καλά, χρόνια πολλά, καλές γιορτές, να περνάτε καλά…Αυτό!», κατέληγε, σύμφωνα με το Star.

Η Αγλαϊα και ο 21χρονος φίλος της έφυγαν από το ρεβεγιόν στις 5:30 τα ξημερώματα και πίσω τους ακολούθησε ένας φίλος τους με το δικό του όχημα. Εκείνος έστριψε για να πάει στο σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα συνέβη το τροχαίο. Στο σημείο σήμερα υπάρχει μόνο ο διαλυμένος φράχτης και λίγα λουλούδια και κεριά που άφησαν φίλοι και συγγενείς της 19χρονης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share