Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Να είστε καλά, καλές γιορτές": Σπαράζουν καρδιές τα τελευταία λόγια της 19χρονης Αγλαΐας πριν σκοτωθεί σε τροχαίο!

Οι τελευταίες στιγμές λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο!

4 Ιανουαρίου 2021 09:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον θάνατο 19χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Οι συγγενείς της κοπέλας ζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα ενώ οι φίλοι της περιγράφουν τα τελευταία λεπτά που έζησαν μαζί της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Star, φαίνεται η 19χρονη Αγλαΐα η οποία πέρασε τις τελευταίες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου με τέσσερα ακόμη άτομα να είναι ευδιάθετη.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η διάθεσή της κοπέλας μεταβλήθηκε στη συνέχεια και μετά την αλλαγή του χρόνου όταν προσπαθεί να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους ενώ η φωνή της «έσπασε» όταν δεν τους βρήκε.

«Σας πήρα βασικά τηλέφωνο να σας πω χρόνια πολλά καλή χρονιά και εσένα και τον Μπάμπη. Πήρα και τη μαμά δεν το σήκωσε, πήρα τη Δήμητρα το σήκωσε. Εντάξει δε μίλησα στον μπαμπά αλλά εντάξει δεν πειράζει». Το ηχητικό μήνυμα αυτό ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσαν από εκείνη.

«Να είστε καλά, χρόνια πολλά, καλές γιορτές, να περνάτε καλά...Αυτό!», καταλήγει στο μήνυμά της.

«Προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της από την Γερμανία αλλά δεν μπορούσε κι έκλαιγε κι ήρθε με παράπονο και με πήρε μια αγκαλιά. Αισθανόταν ότι δεν είχε κανέναν από τους γονείς της και με αγκάλιαζε με δύναμη σαν να ήξερε ότι θα φύγει», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Κώστας Ντίζας, φίλος του 21χρονου οδηγού.

Τα δύο παιδιά έφυγαν από το ρεβεγιόν στις 5:30 τα ξημερώματα και πίσω τους ακολούθησε ένας φίλος τους με το δικό του όχημα. Εκείνος έστριψε για να πάει στο σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα συνέβη το τροχαίο. Στο σημείο σήμερα υπάρχει μόνο ο διαλυμένος φράχτης και λίγα λουλούδια και κεριά που άφησαν φίλοι και συγγενείς της 19χρονης.

Στο νοσοκομείο ο 21χρονος οδηγός – Ήθελε να την παντρευτεί

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο οδηγός του οχήματος ο 21 ετών Έντι. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας και ακόμη δεν γνωρίζει ότι η αγαπημένη του, που όπως έλεγε ήθελε να την παντρευτεί, έφυγε από την ζωή.

«Μόνο αυτή ζητάει. Εγώ του είπα για ψέματα ότι είναι ζωντανή και ότι έχει σπάσει μόνο ένα πόδι. Τι να του πω… Ούτε πίνει ούτε μιλάει. Aκούει αλλά δεν μπορεί να απαντήσει. Κάτι θυμάται αλλά όχι όλα. Βγάζει λίγο φωνή αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέει. Λέει "δεν ήπια καθόλου". Και με τα παιδία που ρώτησα μου είπαν ο Έντι δεν ήπιε καθόλου», δήλωσε ο πατέρας του 21χρονου οδηγού.

«Μαζί ήμασταν όλο το βράδυ ήμασταν στα Ντελέρια. Του λεω "θα ξεκινήσουμε;" και απάντησε "ναι, θα πάρω το κορίτσι να το πάω στο σπίτι". Έφυγα εγώ και αυτός με ακολούθησε από πίσω. Το παιδί δεν είχε πιει, ένα ποτήρι είχε πιει. Το κορίτσι ήπιε αρκετά. Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα με ρωτάει για το κορίτσι αν ζει. Μου είπε ότι το κορίτσι του έπιασε το τιμόνι. Ανέβηκε επάνω και καλά να τον φιλήσει και του έπιασε το τιμόνι. Και από εκεί μετά πάτησε φρένο κι έχασε την ορατότητα. Έτρεχε με 180 χλμ.», είπε ο κολλητός του φίλος, ο άνθρωπος που είδε το ζευγάρι τελευταίος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share