Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: 19χρονη "έχασε" τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Το πρώτο δυστύχημα του 2021

1 Ιανουαρίου 2021 13:30
Τραγωδία στη Λάρισα: 19χρονη

Τραγωδία στη Λάρισα: Δυστυχώς το 2021 δεν μπήκε καλά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα όπου πραγματοποιήθηκε ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα. Επίσης στην Κύπρο λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου "έχασε" τη ζωή του ένας 35χρονος στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα αρκετές ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου πραγματοποιήθηκε ένα φρικτό τροχαίο στη Λάρισα όπου μία 19χρονη κοπέλα "έχασε" τη ζωή της ενώ ο 21χρονος φίλος της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη Λάρισα μία 19χρονη 'έχασε' τη ζωή της σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Τραγωδία στη Λάρισα: Το χρονικό του ατυχήματος

Ειδικότερα λίγο πριν τις 06.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ο θόρυβος από την πρόσκρουση ενός επιβατικού αυτοκινήτου σε φράχτη στάθμευσης καταστήματος κατάφερε να "σκίσει" τη σιωπή. Το επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς τη Λάρισα, στο 5 χλμ. της επαρχιακής οδού, βγήκε από την πορεία του και «καρφώθηκε» στο φράκτη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ και τραυματίστηκε και μια 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μυστήριο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: I.X. έπεσε πάνω σε κολώνα - "Καπνός" ο οδηγός

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ένα μυστήριο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη όπου ένας οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε μία κολώνα με τον ίδιο να εξαφανίζεται όταν έφτασαν οι Αρχές. Επίσης σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου ένα μηχανάκι συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα στη δυτική Θεσσαλονίκη σημειώθηκε ένα μυστήριο τροχαίο σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και λίγο πριν τις 06:00 στα Σφαγεία και συγκεκριμένα επί της οδού 26ης Οκτωβρίου κοντά στην πύλη του λιμανιού.

Στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα μυστήριο τροχαίο όπου ο οδηγός έχει εξαφανιστεί.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έφυγε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από την πορεία του και έπεσε πάνω σε φανάρι. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, ωστόσο όταν έφτασαν εκεί δεν βρήκαν κανέναν στο σημείο, καθώς ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το όχημα και είχε εξαφανιστεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το περιστατικό μήπως το όχημα ήταν κλεμμένο και επίσης ψάχνει ακόμη τον οδηγό διότι ακόμη αγνοείται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share