Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ

Πριν από λίγο!

29 Δεκεμβρίου 2020 08:57
Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Νεκρός σε τροχαίο στην Ηλεία

Τραγωδία στην Ηλεία. Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 84χρονος άνδρας, από την Αμαλιάδα. Είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου, μετά από τροχαίο.

Το σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία έγινε όταν ο ηλικιωμένος οδηγός επιχείρησε να βγει με το ΙΧ αυτοκίνητό του στην νέα εθνική οδό Πύργου – Πατρών στην διασταύρωση της Ροβιάτας. Εκεί, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 84χρονο και τον μετέφερε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Πύργου, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, αναφέρει το patrisnews.com.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 84χρονος μετά το ατύχημα δεν έφερε εξωτερικά τραύματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πέθανε από παθολογικά αίτια, στα οποία συνέτεινε η σφοδρή σύγκρουση.

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τραγωδία: Σκοτώθηκε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια σε τροχαίο!

Ασύλληπτη τραγωδία σε τροχαίο: Η 52χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, όταν το αυτοκίνητό της τούμπαρε επί της οδού Μουδανιών, στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για την παρουσιάστρια…

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια εργαζόταν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και στη Θεσσαλονίκη ήταν γνωστή μέσα από τις εκπομπές της!

Το τροχαίο δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή έγινε στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης.

Το αυτοκίνητο της 52χρονης για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και τούμπαρε στο δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η άτυχη γυναίκα.

Στο σημείο μάλιστα, χρειάστηκε να πάει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της 52χρονης…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share