Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Φριχτό τροχαίο στην Κόρινθο - Νεκρή 23χρονη, σοβαρά τραυματισμένη η 24χρονη οδηγός (Video)

Σκληρές εικόνες

2 Νοεμβρίου 2020 10:44
Φριχτό τροχαίο στην Κόρινθο - Νεκρή 23χρονη, σοβαρά τραυματισμένη η 24χρονη οδηγός (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φριχτό τροχαίο δυστύχημα με μια 23χρονη κοπέλα νεκρή και μια σοβαρά 24χρονη τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο Βραχάτι Κορινθίας. Επίσης, ένας 78χρονος ημεδαπός έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Σιδηροκάστρου Σερρών σε τροχαίο δυστύχημα.

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε ένα μικρό ΙΧ το οποίο στη 01:30 τα ξημερώματα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες να απεγκλωβίσουν οδηγό – συνοδηγό.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η μια γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και κατέληξε. Η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Δείτε το βίντεο του korinthostv.gr, από το σημείο του δυστυχήματος.

Τραγωδία στη Λεωφόρο Κηφισίας: Ένας νεκρός από το σοβαρό τροχαίο

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη λεωφόρο Κηφισίας, στα Σίδερα Χαλανδρίου, όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό εξετράπη της πορείας του.

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα και απεγκλώβισαν τον οδηγό, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του. Το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ προς το παρόν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, δεν έχουν διευκρινιστεί.

Τραγικό δυστύχημα στις Μυκήνες - Απανθρακώθηκε 26χρονος (video)

Θλίψη επικρατεί στις Μυκήνες μετά τον θάνατο του 26χρονου Νικόλαου Κοσμά σε τροχαίο δυστύχημα κατά την επιστροφή του από το Τολό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο του 26χρονου εξετράπη της πορείας του στον δρόμο πριν την Ασίνη και χτύπησε σε μάντρα σπιτιού με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 2:20 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου. Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε μάντρα σπιτιού στο 4ο χλμ της επαρχιακής οδού Ναυπλίου-Τολού, στην Αργολίδα με αποτέλεσμα να γίνει άμορφη μάζα και να πάρει φωτιά με τον άτυχο νέο να απανθρακώνεται.

Η οικογένεια του είναι συντετριμμένη και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 26χρονος δεν θα είναι πια μαζί τους. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η αστυνομία Ναυπλίου. Επίσης ένας 74χρονος είχε τροχαίο ατύχημα όπου και έχασε την ζωή του την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share