Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Φωτιά στην Κάρυστο: Συνελήφθη γυναίκα για εμπρησμό

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

3 Ιουλίου 2020 08:13
Φωτιά στην Κάρυστο: Συνελήφθη γυναίκα για εμπρησμό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα συνελήφθη για τη φωτιά στην Κάρυστο της Εύβοιας που εκδηλώθηκε χτες, Πέμπτη. Η γυναίκα συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπάλληλους, όπως γνωστοποίησε σήμερα, Παρασκευή, η Πυροσβεστική.

Η φωτιά στην Κάρυστο έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από αργά το βράδυ της Πέμπτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή είχε μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Το κλιμάκιο αναχώρησε για την Εύβοια με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση το μεσημέρι της Πέμπτης, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Δεκάδες πυροσβέστες, ομάδες πεζοπόρων τμημάτων καθώς και εναέρια μέσα είχαν σπεύσει στην περιοχή όπου έδωσαν πολύωρη μάχη με τις φλόγες. Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν πλησίασε σημεία όπου βρίσκονται σπίτια.

Γαλάτσι: Η στιγμή που αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες (Video)

Στις φλόγες παραδόθηκε ένα αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη. Η φωτιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε την ώρα που ο οδηγός βρισκόταν στο τιμόνι. Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες σε σχολικό όχημα, που κινείτο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Όπως μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας που δημοσίευσε και το βίντεο ντοκουμέντο, ο οδηγός κατάφερε να εγκαταλείψει το όχημά του έγκαιρα στην άκρη του δρόμου όταν και αντιλήφθηκε τις πρώτες φλόγες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η φωτιά απλώθηκε γρήγορα στο όχημα ενώ ακούγονται και μικρές εκρήξεις. Ο δρόμος αποκλείστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς και διακόπηκε η κυκλοφορία καθώς το επιβατικό είχε ως καύσιμο το υγραέριο.

Ένα όχημα της πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες έσβησαν τη φωτιά και κατάφεραν να απομονώσουν τις φλόγες από τη δεξαμενή του αερίου. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share