Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη μάρτυρα για τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη!

Νέα στοιχεία!

16 Δεκεμβρίου 2019 09:33
Αποκάλυψη μάρτυρα για τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη!

Άλυτο παραμένει προς το παρόν, το μυστήριο με την υπόθεση θανάτου του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, με νέες αποκαλύψεις να έρχονται από μάρτυρα!

Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Παρασκευής, ενώ αναζητούνταν για μία εβδομάδα. Εντοπίστηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό, με τον ιατροδικαστή που παρακολουθεί την υπόθεση, να φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, ο Βαλσαμίδης φέρεται να είχε μικροτραυματισμούς στα άνω και κάτω άκρα, όσο ήταν ακόμη στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο όπου και βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, ανέφερε στην εκπομπή «Τούνελ», πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

Εν τω μεταξύ, ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο, ανέφερε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», πως δεν είχε δει ξανά το συγκεκριμένο όχημα. «Δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου», είπε χαρακτηριστικά, ενισχύοντας το σενάριο πως κάποιος άγνωστος το μετέφερε στο σημείο, ενώ ήταν ήδη νεκρός ο ηθοποιός.

Η αστυνομία, προσπαθεί να βρει στοιχεία για την υπόθεση μέσω καμερών που έχουν καταγράψει την πορεία του αυτοκινήτου, ώστε να αποκαλυφθεί αν τελικά το οδηγούσε ο ίδιος πριν τον θάνατό του ή κάποιος άλλος.

Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo)

Ο ηθοποιός Φίλιπ Μακκίον, ο οποίος είχε παίξει τον ρόλο του Τόμι στην "Αλίκη" από το 1976 έως το 1985, πέθανε σε ηλικία 55 ετών στο Τέξας, δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά τον χαμό ενός ακόμη γνωστού ηθοποιού που είχε γράψει την δική του ιστορία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα!

Ο πιο πρόσφατος ενεργός ρόλος του ήταν στο βίντεο "Ghoulies IV", το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

Ο Μακκίον είχε εργαστεί για 10 χρόνια στο τμήμα ειδήσεων του ραδιοσταθμού του Λος Άντζελες πριν μετακομίσει στο Τέξας πριν από περίπου πέντε χρόνια για να είναι σε θέση να φροντίσει καλύτερα την οικογένειά του.

Εγκαταστάθηκε στην πόλη Wimberley της κεντρικής Texas Hill Country, περίπου 30 μίλια (48,28 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά του Ώστιν, όπου φιλοξένησε μια τοπική ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζέφ Μπάλαρντ, είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού και πώς πέθανε ο Μακκίον δεν θα γίνουν γνωστές μετά από αίτημα της οικογένειάς του.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Συγκλονισμένοι είναι οι συνεργάτες διάσημου ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε η πρωταγωνίστρια του «The Big Bang Theory»! Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για την , Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών. Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share