Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στράτος Βαλσαμίδης: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του. Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια!

Τι λένε οι έρευνες;

14 Δεκεμβρίου 2019 18:00
Στράτος Βαλσαμίδης: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του. Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια!

Ο ηθοποιός, Στράτος Βαλσαμίδης, είχε χαθεί εδώ και μία εβδομάδα και τα αίτια του θανάτου του, άφηναν πολλά ερωτηματικά, καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε σε δρόμο που είχε κίνηση!

Η εξαφάνιση του είχε συγκλονίσει, και πόσο μάλλον ο θάνατος του, που παραμένει ανεξήγητος. Είανι κάτι σχεδόν αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός επί μία εβδομάδα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Μάλιστα σύμφωνα την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», στον ΣΚΑΪ, στο άψυχο σώμα του ηθοποιού εντοπίστηκαν αμυχές.

«Σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια»

Μιλώντας στην εκπομπή, η δικηγόρος της οικογένειας του 34χρονου ηθοποιού, Σοφία Πολυζωγοπούλου, τόνισε πως «από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η αιτία θανάτου είναι αδιευκρίνιστη αυτή τη στιγμή, αλλά τα σημάδια στο σώμα του έχουν προκληθεί εν ζωή. Δεν είναι σοβαρά, αλλά γεννούν πολλά ερωτηματικά για το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν εν ζωή».

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως ο θάνατός του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

«Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», πρόσθεσε, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, μια γυναίκα είπε πως είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto του Στράτου Βαλσαμίδη.

Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo)

Ο ηθοποιός Φίλιπ Μακκίον, ο οποίος είχε παίξει τον ρόλο του Τόμι στην "Αλίκη" από το 1976 έως το 1985, πέθανε σε ηλικία 55 ετών στο Τέξας, δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά τον χαμό ενός ακόμη γνωστού ηθοποιού που είχε γράψει την δική του ιστορία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα!

Ο πιο πρόσφατος ενεργός ρόλος του ήταν στο βίντεο "Ghoulies IV", το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

Ο Μακκίον είχε εργαστεί για 10 χρόνια στο τμήμα ειδήσεων του ραδιοσταθμού του Λος Άντζελες πριν μετακομίσει στο Τέξας πριν από περίπου πέντε χρόνια για να είναι σε θέση να φροντίσει καλύτερα την οικογένειά του.

Εγκαταστάθηκε στην πόλη Wimberley της κεντρικής Texas Hill Country, περίπου 30 μίλια (48,28 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά του Ώστιν, όπου φιλοξένησε μια τοπική ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζέφ Μπάλαρντ, είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού και πώς πέθανε ο Μακκίον δεν θα γίνουν γνωστές μετά από αίτημα της οικογένειάς του.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Συγκλονισμένοι είναι οι συνεργάτες διάσημου ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε η πρωταγωνίστρια του «The Big Bang Theory»! Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για την , Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών. Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share