Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Δομοκό: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Εξετάζεται το σενάριο αυτοκτονίας!

8 Δεκεμβρίου 2019 08:07
Θρίλερ στο Δομοκό: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή του Δομοκού καθώς το πτώμα ενός ηλικιωμένου άντρα εντοπίστηκε από δύο αλλοδαπούς που τους παραξένεψε η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το σπίτι του 80χρονου. Μετά το σοκ του πτώματος που βρέθηκε να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού και ανησύχησε τις αρχές, η εύρεση μιας καραμπίνας δίπλα στο πτώμα του 80χρονου θορύβησε για ακόμη μια φορά την Ελληνική Αστυνομία.

Η σορός του ηλικιωμένου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, που δείχνει ότι ο θάνατός του είχε προέλθει πολλές ημέρες νωρίτερα. Η καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του παραπέμπει σε σενάριο αυτοκτονίας.

Ο 80χρονος είχε πολλές ημέρες να δώσει σημεία ζωής, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, συνήθιζε να κατεβαίνει για μεγάλα διαστήματα στη Λαμία και όλοι πίστευαν ότι δεν βρισκόταν στο χωριό.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Εντοπίστηκε πτώμα σε αυτοκίνητο!

Θρίλερ στην Κέρκυρα καθώς εντοπίστηκε πτώμα σε αυτοκίνητο στον χώρο της δημοτικής παραλίας, στην Αγία Αικατερίνη!

Ταυτοπoιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα στη Λαμία!

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της εγκληματολογικής υπηρεσίας και ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 70 ετών.

Φρίκη: Έκρυβε σε καταψύκτη το πτώμα του συζύγου της!

Υπενθυμίζεται πως πριν ένα μήνα περίπου, στην ίδια περιοχή, είχε βρεθεί η σορός μιας γυναίκας σε αυτοκίνητο στην Αγία Αικατερίνη, η οποία όπως αποδείχθηκε είχε βάλει τέλος στην ζωή της.

Βόρεια Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός ενός άνδρα!

Εντοπίστηκε στην παραλία των Γιάλτρων στη Βόρεια Εύβοια, το πτώμα ενός άνδρα από στελέχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού. Λέγεται ότι μπορεί αν ανήκει στον 75χρονο ψαρά, που αγνοείται από το προηγούμενο Σάββατο!

Δείτε επίσης: Φρίκη: Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη!

Η επίσημη ταυτοποίησή του αναμένεται να γίνει από τους δικούς του, ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Δεν μπορεί είναι ακόμα σίγουρο αν προήλθε από τυχαία πτώση στη θάλασσα ή από κάποιο παθολογικό αίτιο.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν, διενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες από σκάφη και περιπολικά κατά μήκος όλου του Βόρειου Ευβοϊκού ενώ υπήρξε και υποστήριξη από εναέρια μέσα και συγκεκριμένα από ελικόπτερα Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού.

Τρόμος στην Λαμία: Πτώμα βρέθηκε σε διαμέρισμα μετά από δέκα ημέρες!

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από διαμέρισμα στην Λαμία! Το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν πάνω από δέκα ημέρες στο διαμέρισμα! Συναγερμός στη Λαμία: Άγριο ξύλο στην κεντρική πλατεία! (Video)

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη. Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται το lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Χαλκιδική: Ραγδαίες εξελίξεις με το πτώμα που άνδρα που βρέθηκε σε πλοίο!

Στην ταυτοποίηση του νεκρού άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί την Κυριακή στο εσωτερικό ενός κατασχεμένου πλοίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, προχώρησαν οι τοπικές αρχές που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του. Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας πετά πτώμα γυναίκας σε κάδο σκουπιδιών!

Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας 40χρονος Έλληνας κάτοικος Νέων Μουδανιών, που εντοπίστηκε νεκρός στο κατάστρωμα του πλοίου. Η σορός ήταν σε ύπτια θέση και χωρίς ρούχα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του. Εμφανή τραύματα δεν υπήρχαν και τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.

Οι έρευνες της τοπικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο και κυρίως αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Αν εξακριβωθεί για ποιο λόγο βρέθηκε ο 40χρονος πάνω σε ένα σκάφος που είχε κατασχεθεί, ίσως εξακριβωθεί και τι ακριβώς του συνέβη.

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε χωράφι!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Θεσσαλονίκη με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε χωράφι στα Διαβατά από έναν περαστικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα βρισκόταν πεσμένη σε χωράφι έγινε αντιληπτή από περαστικό που τυχαία περνούσε από το σημείο στις 17:00 το απόγευμα. Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος πέθανε στο Δικαστικό Μέγαρο!

Αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς στο σώμα του δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Λήμνος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία!

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό. Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share