Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας πετά πτώμα γυναίκας σε κάδο σκουπιδιών!

Σοκαριστικό!

21 Οκτωβρίου 2019 10:23
Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας πετά πτώμα γυναίκας σε κάδο σκουπιδιών!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να πετάει σε σκουπιδοτενεκέ μια βαλίτσα, στην οποία είχε τοποθετήσει το πτώμα μίας γυναίκας, δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Κολοράντο. Θρίλερ σε κατασχεμένο πλοίο στην Χαλκιδική: Βρέθηκε πτώμα!

Το περιστατικό, σύμφωνα Daily Mail, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου. Κάτοικοι της περιοχής βρήκαν τη βαλίτσα στον κάδο και κάλεσαν την αστυνομία. Θρίλερ στα Ίσθμια: Βρέθηκε πτώμα άνδρα!

Όπως αποδείχθηκε, η βαλίτσα περιείχε το πτώμα μιας γυναίκας, αγνώστων στοιχείων. Οι Αρχές γνωστοποίησαν τα ρούχα που φορούσε το θύμα και σημείωσαν πως είχε πολλά τατουάζ.

Μάλιστα, η αστυνομία έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες των τατουάζ, σε μία προσπάθεια να βρουν κάποιον ο οποίος μπορεί να την αναγνωρίσει.

Παραμένει ακόμη άγνωστη και η ταυτότητα του άνδρα που πέταξε τη βαλίτσα και ο οποίος αναζητείται.

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε χωράφι!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Θεσσαλονίκη με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε χωράφι στα Διαβατά από έναν περαστικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα βρισκόταν πεσμένη σε χωράφι έγινε αντιληπτή από περαστικό που τυχαία περνούσε από το σημείο στις 17:00 το απόγευμα. Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος πέθανε στο Δικαστικό Μέγαρο!

Αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς στο σώμα του δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Λήμνος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία!

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό. Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Συναγερμός στη Ρόδο: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα!

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε καμένο αυτοκίνητο στην περιοχή των Στεγνών στη Ρόδο. Υπόθεση που μας θυμίζει ένα ανάλογο περιστατικό στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατικής, από νωρίς το πρωί, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share