Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Το είδαμε κι αυτό!

20 Σεπτεμβρίου 2019 20:52
Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Επέβαλαν βαρύ πρόστιμο... 500 ευρώ για ένα κουλούρι που ο φούρνος πουλούσε 80 λεπτά. Στο πλαίσιο ερευνών στον Πύργο Ηλείας για την έκδοση αποδείξεων, πραγματοποιήθηκε έφοδος σε φούρνο της πόλης.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκε γυναίκα με κουλούρι στα χέρια, χωρίς όμως να κρατά απόδειξη. Τότε άρχισε ο εφιάλτης για τον φούρναρη. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και πότε ξεκινούν τα πρόστιμα από το... ΚΤΕΟ!

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου υποστήριξε ότι η πελάτισσα ήταν η μητέρα του και ότι της χάρισε το κουλούρι, για αυτό δεν είχε εκδώσει απόδειξη.

Οι ελεγκτές ζήτησαν τότε από τον καταστηματάρχη τη μνήμη της ταμειακής μηχανής που έδειξε ότι εκείνη την ημέρα η συνολική αξία των αποδείξεων ανερχόταν στα 70 ευρώ περίπου.

Θεώρησαν, τότε, ότι ο τζίρος για τον οποίο κόπηκαν αποδείξεις είναι λίγος και ότι ο ιδιοκτήτης του φούρνου δεν εκδίδει όλες τις αποδείξεις με αποτέλεσμα να του επιβάλλουν το πρόστιμο για τη μη έκδοση απόδειξης για το κουλούρι.

Η μητέρα του φούρναρη παρακάλεσε να μην επιβάλλουν το πρόστιμο αλλά οι ελεγκτές ήταν ανένδοτοι και το πρόστιμο επιβλήθηκε κανονικά.

O διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση για το περιστατικό προκειμένου να κρίνει αν πρέπει να παρέμβει, όπως έκανε με την υπόθεση της ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη που πωλούσε τερλίκια στη λαϊκή χωρίς να έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος.

Κρήτη: Λεωφορείο τράκαρε με... γύπα! Απίστευτο περιστατικό!

Σπάνιο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Κρήτη. Γύπας που πετούσε πάνω από την περιοχή των Αγίων Πάντων, χτύπησε πάνω σε λεωφορείο που κινείτο στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πτηνό κατά τη σύγκρουσή του με το λεωφορείο τραυματίστηκε και άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών που έφτασε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και ένα τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα. Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε σπίτι!

Από το ατύχημα δεν κινδύνευσαν οι επιβάτες του λεωφορείου.

Οι πυροσβέστες παρέλαβαν τον τραυματισμένο και τρομαγμένο γύπα και τον μετέφεραν σε χώρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας μέχρι να φτάσει εκεί άνθρωπος του Δασαρχείο Χανίων και να παραλάβει το πτηνό για την περαιτέρω φροντίδα του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share