Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στην Μαγνησία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε Ι.Χ.!

Δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση του πτώματος!

15 Σεπτεμβρίου 2019 14:20
Σοκ στην Μαγνησία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε Ι.Χ.!

Σοκάρει η είδηση για το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε Ι.Χ. στην Μαγνησία! Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο ακόμα κάπνιζε, ενώ καίγονταν και δύο ελαιόδεντρα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να καλούν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Την απανθρακωμένη σορό ενός αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ανθρώπου, πιθανόν άνδρα, στη θέση του οδηγού ενός Ι.Χ. το οποίο νωρίτερα είχε καεί ολοσχερώς, εντόπισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, οι οποίοι μετέβησαν σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή Πλατανίδια Βόλου, αφού πρώτα ειδοποιήθηκαν από κάτοικους της περιοχής. Σοκ στην Ξάνθη: Βρέθηκε πτώμα άντρα στον ποταμό Νέστο!

Για το περιστατικό η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 10.10 το πρωινό της Κυριακής και άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα, με πληρώματα 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο Διοιητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Χαράλαμπος Πόζογλου.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστή εξέταση, η οποία έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά και η εξονυχιστή έρευνα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενδεχομένως από κοινού από έμπειρους αξιωματικούς τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Μαγνησία: Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός!

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε γνωστός επιχειρηματίας στην Αργαλαστή μαχαιρωμενος και χωρίς τις αισθήσεις του. Τραγωδία στην Αχαϊα: Τον βρήκε η γυναίκα του νεκρό!

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της προανάκρισης διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία στην Μαγνησία: Τον πλάκωσε τρακτέρ!

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Κανάλια και η Μαγνησία, μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 78χρονος αγρότης, ο οποίος μάζευε αμύγδαλα στο χωράφι του και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο!

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες του Α.Τ. Βελεστίνου, οι οποίοι στο πλαίσιο της Προανάκρισης θα διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Φρικτό τροχαίο στην Πάτρα: Νεκρός 23χρονος!

Ένα παλικάρι μόλις 23 ετών, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο το οποίο σημειώθηκε στις 2 παρά τέταρτο τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Τραγωδία: Σκοτώθηκε γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι!

Η μηχανή του άτυχου νέου συγκρούστηκε με τζιπ. Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό που παρέλαβε τον νεαρό βαρύτατα τραυματισμένο έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς λίγο αργότερα στο νοσοκομείο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 23χρονος καταγόταν από την Δυτική Αχαΐα, που βυθίστηκε στο πένθος από το άκουσμα της τραγικής είδησης.

Τα αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος, ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της τροχαίας Πατρών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11 πμ από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω ΑχαΪας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share