Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίσθηκε σορός να επιπλέει στο Θερμαϊκό!

Τι συνέβη;

6 Δεκεμβρίου 2019 08:49
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίσθηκε σορός να επιπλέει στο Θερμαϊκό!

Σοκ έπαθαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης όταν γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής εντόπισαν μια γυναικεία σορό αγνώστων στοιχείων να πλέει στα νερά του Θερμαϊκού. Μετά το τραγικό αντίστοιχο περιστατικό όπου μια αντρική σορός είχε εντοπιστεί από έναν περαστικό και πάλι στο Θερμαϊκό άλλο ένα έρχεται να προκαλέσει τρόμο.

Σύμφωνα με το λιμενικό η σορός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης.

Το πτώμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Η γυναίκα ήταν ηλικίας 60 με 65 ετών, ύψους 1,60 περίπου, αδύνατη, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε μπλούζα, παντελόνι, κασκόλ, μποτάκια και μπουφάν μαύρου χρώματος. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Θ. «ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Συναγερμός στο Φαρμακονήσι: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ένας σκάφος του Λιμενικού εντόπισε μια σορό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων σε βραχώδη περιοχή νοτιοανατολικά του Φαρμακονησίου.

Σοκ στη Βόρεια Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε!

Η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, έχει ύψος 1,70μ περίπου, αδιευκρίνιστη ηλικία, κανονική σωματική διάπλαση, έχει μαλλιά μαύρα στο πίσω μέρος της κεφαλής και βρέθηκε ενδεδυμένη με τζιν παντελόνι μπλε χρώματος καθώς και ζώνη μπλε χρώματος.

Από τη Λιμενική Αρχή Λέρου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

Ιταλία: 20 αγνοούμενοι μετανάστες μετά από ναυάγιο!

Ανοιχτά της Ιταλίας, κάπου κοντά στο νησί Λαμπεντούζα σημειώθηκε ένα τραγικό ναυάγιο του οποίο ο απολογισμός είναι 143 διασωθέντες και 20 αγνοούμενοι.

Ιταλία: Ένας νεκρός από πλημμυρίδα που έπληξε την χώρα!

Τα πληρώματα τεσσάρων περιπολικών σκαφών έσωσαν 143 ανθρώπους που είχαν πέσει στο νερό" από μια λέμβο μήκους 10 μέτρων η οποία ανατράπηκε σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου (1,8 χλμ.) από το νησί, ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι διασωθέντες είπαν στη συνέχεια ότι λείπουν σχεδόν 20 από τους επιβαίνοντες στο σκάφος. Δύο άνδρες, ένας Ερυθραίος και ένας Λίβυος, είπαν ότι έχασαν τις συζύγους τους.

Εκτός από τα σκάφη του λιμενικού, που συνεχίζουν τις έρευνές τους στη θαλάσσια περιοχή, στην επιχείρηση μετέχουν και δύο αεροσκάφη της Frontex και του ιταλικού πολεμικού ναυτικού. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί πτώματα. Οι διασώστες ερευνούν επίσης τις ακτές της Λαμπεντούζας, για την περίπτωση που κάποιος από τους ναυαγούς κατάφερε να φτάσει κολυμπώντας μέχρι το νησί.

Οι 143 διασωθέντες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Λαμπεντούζας.

Τραγωδία στην Ιταλία: 5 νεκροί από έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! (Video)

Μια τραγωδία συνέβη στην Ιταλία όταν πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από την φονική έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! Από την έκρηξη όμως πολλοί ήταν εκείνοι που τραυματίστηκαν σοβαρά!

Σύμφωνα με την αστυνομία η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από εργασίες συγκόλλησης. Οι εργαζόμενοι ετοίμαζαν ενόψει της Πρωτοχρονιάς μεγάλες ποσότητες πυροτεχνημάτων, που θεωρούνται στον ιταλικό νότο ότι διώχνουν τα κακά πνεύματα. Να σας θυμίσουμε: Έκρηξη στην Ιταλία! Γίνεται λόγος για εγκληματική ενέργεια!

Στο ίδιο εργοστάσιο είχε γίνει έκρηξη και πριν από περίπου 20 χρόνια, αλλά τότε δεν είχε σκοτωθεί κανείς.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ δύο εργαζόμενοι κι η ηλικίας 71 ετών σύζυγος του ιδιοκτήτη της οικογενειακής βιοτεχνίας πυροτεχνημάτων στο Μπαρτσελόνια Πότσο ντι Γκότο σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ένας εργάτης που αγνοείτο εντοπίστηκε αργότερα νεκρός, ενώ ένας ακόμη που ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος από τα ερείπια υπέκυψε στα τραύματά του σε κοντινό νοσοκομείο.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Εξερράγη βόμβα! (Video)

Συναγερμός στο Ηράκλειο μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αρίνα, περίπου 50 μέτρα από την ακτή.

Έκρηξη σε κατάστημα στην Ιερά Οδό! (Video)

Πρόκειται για το ίδιο σημείο, όπου το καλοκαίρι είχε βρεθεί βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού βούτηξαν από χθες στην περιοχή και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ σήμερα το πρωί έγινε η ελεγχόμενη έκρηξη.

Τραγωδία στην Κίνα: 15 νεκροί από έκρηξη! (Video)

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής όπως ήταν φυσικό, αναστατώθηκαν, καθώς όπως λένε και οι ίδιοι ο θόρυβος ήταν τόσο ισχυρός που σείστηκαν τα τζάμια των σπιτιών τους

Η βόμβα είχε 70 εκατοστά μήκος και 155 χιλιοστά διάμετρο και, σύμφωνα με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή, επελέγη η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για την εξουδετέρωση του πυρομαχικού, καθώς το ξενοδοχείο είναι κλειστό και δεν υπάρχουν πλέον λουόμενοι στην παραλία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share