Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Σαλαμίνα: Φοιτήτρια βιάστηκε από τους δύο κολλητούς του πρώην της!

Στο φως της δημοσιότητας τα πρόσωπα τους!

13 Νοεμβρίου 2019 10:33
Σαλαμίνα: Φοιτήτρια βιάστηκε από τους δύο κολλητούς του πρώην της!

Δύο άντρες κατηγορούνται και συνελήφθησαν για βιασμό μιας φοιτήτριας, κατά συναυτουργία στις 10 Μαρτίου του 2019 στη Σαλαμίνα. Η κοπέλα αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της!

Δείτε επίσης: Φρίκη: Δύο δάσκαλοι βίαζαν μια τυφλή μαθήτρια!

Οι δύο άνδρες γνώρισαν την άτυχη κοπέλα μέσω του πρώην της, και αφού την οδήγησαν δια της βίας σε σπίτι και τη βίασαν και οι δύο. Το θύμα κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν προ δεκαημέρου.

Για περισσότερο από ενάμιση μήνα η 19χρονη φοιτήτρια δεν μιλούσε, αφού είχε δεχτεί απειλές. Ο νεαρός με τον οποίο είχε ερωτικό δεσμό στο παρελθόν της έστησε παγίδα, και εκείνη τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην Σαλαμίνα όπου την βιάσαν διαδοχικά οι δυο φίλοι του, ακινητοποιώντας την με χειροπέδες!

Αρχικά δεν κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές, ωστόσο η ιστορία της Ελένης Τοπαλούδη της έδωσε κουράγιο να μιλήσει για τα όσα έζησε στα χέρια των βιαστών της.

Η 19χρονη κατέφυγε αρχικά σε ψυχολόγο για να μάθει να αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού. Ο ψυχολόγος την βοήθησε και την έπεισε να αποκαλύψει όσα έζησε και στις 24 Μαΐου κατήγγειλε τον βιασμό της στην Ασφάλεια της Νέας Σμύρνης, δίνοντας παράλληλα τα στοιχεία των δραστών.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο πρώην σύντροφός της την είχε καλέσει στο σπίτι του στην Σαλαμίνα για να συζητήσουν. Όταν έφτασε εκεί, τον βρήκε με πέντε φίλους του, δυο από τους οποίους την παρέσυραν σε άλλο χώρο όπου την ακινητοποίησαν με την χρήση βίας και μετά την βίασαν!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τους:

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ Ζηνόβιο του Αχιλλέα και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1998
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παντελεήμονα του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1992

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 11-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού παθόντων (ενήλικων ή ανήλικων) και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησαν οι γονείς του Ροδίτη! (Video)

Οι γονείς του Έλληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε συγγνώμη για πρώτη φορά μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star από την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας.

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Ζω έναν καθημερινό θάνατο!» (Video)

Ο πατέρας και η μητέρα του Ροδίτη κατηγορούμενου ζητούν μέσω του κεντρικού δελτίου του Star συγγνώμη από τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ο γιος μου είναι απλά ένα παιδί» λέει η μητέρα κατηγορουμένου! (Video)

«Η οικογένεια του νεαρού Ροδίτη αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει για μια ακόμη φορά την οδύνη της για το τραγικό περιστατικό και να διατυπώσει τη δημόσια συγγνώμη της στην οικογένεια του θύματος» επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το άγριο έγκλημα στους Πεύκους. Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ζητά να τιμωρηθούν αυστηρά οι δράστες. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε σήμερα ότι αλλάζει ο ποινικός κώδικας για τους βιασμούς που τελούνται από δυο και περισσότερα άτομα. Θα τιμωρούνται πλέον με ισόβια.

«Εμείς ζούμε σε έναν τάφο...»! Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη!

Μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Οι αρχές περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα τελευταία μηνύματα της φοιτήτριας μέσω facebook για αναλύσουν τον γρίφο αν γνώριζε ότι στο ραντεβού της με τον Αλβανό θα ήταν και ο Ροδίτης.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησε ο 20χρονος Αλβανός! «Είμαι...» (Video)

Για πρώτη φορά ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μιλά για όσα τον βαρύνουν. Υπόθεση Τοπαλούδη: «Μίλησαν» τα κινητά των δολοφόνων!

Η δημοσιογράφος του Star Τασούλα Παπανικολάου τον συνάντησε στην Κω, στο δικαστήριο για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, που έγινε μόλις τρεις μέρες μετά το θάνατο της Ελένης.

«Είμαι αθώος. Άδικα είμαι στη φυλακή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα λυθούν» ανέφερε την ώρα που έβγαινε από το δικαστήριο με χειροπέδες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share