Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία Τοπαλούδη: Βρέθηκε ο χρήστης με τα χυδαία σχόλια λίγο μετά την δολοφονία!

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισε!

5 Ιουνίου 2019 18:39
Δολοφονία Τοπαλούδη: Βρέθηκε ο χρήστης με τα χυδαία σχόλια λίγο μετά την δολοφονία!

Μετά από έξι μήνες ερευνών εντοπίστηκε ο χρήστης του Facebook, που έγραφε χυδαία σχόλια κάτω από αναρτήσεις της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη λίγες μόλις ώρες μετά το φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», ο αποστολέας βρίσκεται στην Αττική και δεν είναι άνδρας αλλά γυναίκα. Οι αρχές μετά τον εντοπισμό της της έχουν ζητήσει να κληθεί για απολογία. Τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Η γυναίκα αυτή, που είχε δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook είχε γράψει μία σειρά από ανήθικα σχόλια, προκαλώντας την οργή των άλλων χρηστών των social media, που θρηνούσαν για την τραγική απώλεια της Ελένης Τοπαλούδη.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κλήθηκε αμέσως να βρει εκείνους που βεβηλώνουν τη μνήμη της. Δείτε μερικές από τις εμετικές αναρτήσεις για τη νεκρή φοιτήτρια που σόκαραν: Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Ελένη Τοπαλούδη: Συνταρακτικές εξελίξεις - Οι δολοφόνοι είχαν εμμονή μαζί της!

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς οι δράστες είχαν εμμονή να σκοτώσουν την φοιτήτρια!

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με δικαστική απόφαση κρίθηκε αναγκαία η παράταση της κράτησης των δύο κατηγορούμενων στις φυλακές Γρεβενών.
Οπως αναφέρει το βούλευμα Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι δύο δράστες συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη σκληρότητα και σαδισμό στην Ελένη Τοπαλούδη. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός είχαν εμμονή να την σκοτώσουν.

Μάλιστα, τον τραγικό θάνατο της 21χρονης επιβεβαιώνουν και οι κινήσεις των δύο κατηγορούμενων. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απείλησαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το σίδερο και την τέλος την έριξαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον γκρεμό.


Ηταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Αυτό που προκαλεί σοκ μάλιστα είναι ότι κατηγορούμενοι όπως αναφέρεται ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ο ένας είχε αποδεχθεί πλήρως τη συμπεριφορά του άλλου. Σύμφωνα με το Star για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών καθώς έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από την ημέρα που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της 21χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share