Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη : Το σπαρακτικό μήνυμα ανήμερα της γιορτής της!

Περιμένουν τις απαντήσεις του facebook...

22 Μαΐου 2019 09:42
Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη : Το σπαρακτικό μήνυμα ανήμερα της γιορτής της!

Την αποκάλυψη για τις απαντήσεις του facebook περιμένει η ανακρίτρια Ρόδου για να κλείσει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στους έξι μήνες που διαρκεί η έρευνα. Τα μηνύματα στο messenger της άτυχης φοιτήτριας θα δείξουν τις τελευταίες συνομιλίες της κυρίως με τον Αλβανό κατηγορούμενο. Θα δείξουν αν η κοπέλα γνώριζε ότι στο μοιραίο ραντεβού θα ήταν και ο Έλληνας.
Μητέρα Ελένης: «Σήμερα το κορίτσι μου θα γιόρταζε»
Χθες η Ελένη Τοπαλουδη θα γιόρταζε… Οι γονείς της με πόνο καρδιάς τέλεσαν τρισάγιο στο Διδυμότειχο. Τα δάκρυα για την μητέρα της δε λένε να στερέψουν.

«Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελενη. Όταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει» ανέφερε η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ανεβαίνει και εκείνος τον δικό του Γολγοθά. Ζητά απαντήσεις τόσο για τη δολοφονία όσο και για τον καταγγελλόμενο βιασμό της κόρης του έναν χρόνο πριν από το έγκλημα.

Στη Ρόδο κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας
Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Είναι σε εξέλιξη και η έρευνα για τους δύο αξιωματικούς που είδαν την Ελενη Τοπαλούδη τη βραδιά που πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της. Επιμένουν ότι το κορίτσι ανησυχούσε μόνο για ένα «ροζ» βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της!

Σπαράζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη...

Η μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μίλησε στην κάμερα του Star και πραγματικά ράγισε καρδιές με τα λόγια της.

Είναι το πρώτο Πάσχα, που θα κάνουν χωρίς το κορίτσι τους, το οποίο δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

"Πολύ πίκρα… Πολύ μεγάλος καημός… Δε θέλω να σκέφτομαι ότι δε θα την ξαναδώ γιατί μου έρχεται τρέλα μεγάλη και μίσος", λέει με δάκρυα στα μάτια.

Το ερώτημά της είναι ένα: "Πώς μπόρεσαν να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα; Την πέταξαν ζωντανή…".

Όπως λέει με πόνο ψυχής, οι πιο δύσκολες ώρες έρχονται τα βράδια, "γιατί ταυτίζομαι με αυτά που πέρασε"."Δε θέλω ούτε Πάσχα να έρθει, ούτε στην Ανάσταση να πάω. Για μένα η ζωή μου έχει τελειώσει", ψελλίζει, κοιτώντας με παράπονο τις φωτογραφίες της Ελένης. Είναι πλέον η μόνη της παρηγοριά. Ο μόνος τρόπος να βλέπει και να μιλά με το κοριτσάκι της, που της το στέρησαν.

Ελένη Τοπαλούδη: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη ο Ροδίτης κατηγορούμενος!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο κατηγορούμενος ήπιε χλωρίνη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη φυλακή.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, δεν έχει κλείσει. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο αστυνομικός, στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το 2017 για τον βιασμό της, δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά βιντεοσκόπηση και έκανε, όπως είπε, ότι μπορούσε για να την βοηθήσει.

Η έρευνα έχει διαταχθεί από τις 22 Φεβρουαρίου μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας Ρόδου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share