Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ρόδο: Το κινητό και τα τελευταία τηλεφωνήματα θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας!

Με ποιους επικοινώνησε η άτυχη φοιτήτρια;

3 Δεκεμβρίου 2018 07:29
Θρίλερ στην Ρόδο: Το κινητό και τα τελευταία τηλεφωνήματα θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας!

Έρευνες σε κάθε κατεύθυνση για την διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, κάνουν οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση στρέφοντας την προσοχή τους στις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η άτυχη Ελένη τις τελευταίες ώρες πριν να χαθούν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας Δημοκρατικής της Ρόδου, Μαίρη Φώτη, που μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 στο Λιμεναρχείο Ρόδου προσήχθησαν τρια άτομα, δύο ΈΛληνες και ένας αλλοδαπός, με τους οποίους η 21χρονη είχε επικοινωνία τις τελευταίες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Όπως είπε η δημοσιογράφος ο ένας Έλληνας φέρεται την περασμένη Τρίτη να μετέφερε την Έλενα από μια καφετέρια στο σπίτι της χωρίς να προκύπτει κάποια περαιτέρω εμπλοκή του ενώ οι άλλοι δύο, ο άλλος Έλληνας και ο αλλοδαπός, φέρεται να έχουν μιλήσει με την 21χρονη τις τελευταίες ώρες πριν να χαθούν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου πρόκειται για στυγερή δολοφονία, ενώ τα ερωτήματα που έχουν προκύψει ζητούν επιτακτικά απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση είναι αρχικά πως βρέθηκε η άτυχη κοπέλα στη περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους σε μια τουριστική περιοχή που αυτό το διάστημα είναι όλα ερημικά και μάλιστα πάνω σε βράχια γυμνή.

Η δολοφονία έγινε στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας στους Πεύκους, ή σε άλλο σημείο του νησιού και μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή για να εξαφανίσουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του δολοφόνου ή των δολοφόνων;

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη Ελένη δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Ο πατέρας της φοιτήτριας στο protothema.gr: Είχε σημάδια στραγγαλισμού

Όπως είπε ο πατέρας της 21χρονης στο protothema.gr ο ιατροδικαστής τον ενημέρωσε ότι «ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της το κοριτσάκι μου!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου;

«Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ μακριά από τη Ρόδο» είπε ο κ. Ιωάννης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

«Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ, η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της "θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα". Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβε η αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή.

Και συνέχισε ο πατέρας της κοπέλας: «Δεν είχε κάποια μόνιμη σχέση αλλά είχε τις παρέες της με τις φίλες της. Ό,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου, τα δώσαμε στην αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου, ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου»

Οργή για τα χυδαία σχόλια για την άτυχη Έλενη

Εντωμεταξύ αποτροπιασμό και οργή προκαλούν τα χυδαία μηνύματα που αναρτήθηκαν κάτωα από την τελευταία ανάρτηση της 21χρονης. Οι αναρτήσεις αυτές έχουν γίνει από δύο προφίλ, μολονότι αρκετοί επισημαίνουν ότι ίσως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με δύο διαφορετικούς λογαριασμούς.

Κάτω από τα επίμαχα σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αντιδράσει έντονα, προσπαθώντας αφενός να συνειδητοποιήσουν τι έχει γραφτεί, ενώ άλλοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αναφορά των λογαριασμών στην Δίωξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share