Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προσοχή: Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου λόγω κακοκαιρίας!

Δεν εκτελούνται δρομολόγια των πλοίων!

12 Νοεμβρίου 2019 12:40
Προσοχή: Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου λόγω κακοκαιρίας!

Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου, λόγω της κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων στην περιοχή. Δεν εκτελούνται δρομολόγια των πλοίων και τα πλοία της γραμμής είναι δεμένα από αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης: Η Βικτώρια έρχεται για να μείνει: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα! Που θα χτυπήσει;

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι αναμένεται να εξασθενήσουν οι ανέμοι και είναι πιθανή είναι η επαναλειτουργία του Πορθμείου. Σε κάθε περίπτωση όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, να επικοινωνήσουν με το Λιμεναρχείο.

«Ισχυροί άνεμοι στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Προσαρμόστε την ταχύτητά σας. Ασφαλίστε τα φορτία σας» είναι η ανακοίνωση που ανάρτησε νωρίτερα στο twitter η “Γέφυρα Α.Ε”.

Βικτώρια: Έρχεται με άγριες διαθέσεις! Στον "κυκλώνα" και η Αθήνα με πολύ ισχυρές καταιγίδες και μποφόρ!

Καιρός σήμερα: Ραγδαία θα είναι η αλλαγή του καιρού ο καιρός μέσα στις επόμενες ώρες ενώ στο "μάτι του κυκλώνα" βρίσκεται και η Αθήνα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!

Βικτώρια: Πότε έρχονται καταιγίδες στην Αθήνα, αγριεύει ο καιρός.

Η Βικτώρια, το βαρομετρικό χαμηλό το πλησιάζει την Ελλάδα από τα δυτικά, προκαλεί στο Ιόνιο θυελλώδεις νοτιάδες με την έντασή τους κατά τη διάρκεια της Τρίτης 12/11 να φτάνει τοπικά και τα 9 μποφόρ.

Από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 12/11, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των βραδινών και νυκτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και τη Δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα.

Την Τετάρτη 13/11 αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από τις πρωινές ώρες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Κρήτη). Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες σε αυτή την περιοχή! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του φαινομένου της λασποβροχής.

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και στην περιοχή της Αττικής, όπου τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 13/11/2019 θα είναι τοπικά ισχυρές και αναμένονται σημαντικά ύψη βροχής.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ, αύριο θα επηρεαστούν Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Από τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία και οι Σποράδες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ η δυτική Κρήτη, σταδιακά οι Κυκλάδες, η ανατολική Μακεδονία και η υπόλοιπη Κρήτη.

Αργά το βράδυ η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share