Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας μαχαίρωσε 68χρονο!

Προσπάθησε να προστατεύσει την σύντροφό του!

11 Νοεμβρίου 2019 07:23
Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας μαχαίρωσε 68χρονο!

Σοκ στο Καστέλι της Κρήτης, με έναν 68χρονο να καταλήγει στο νοσοκομείο έπειτα από μαχαίρωμα που δέχτηκε!

Βόλος: Μαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια δικαστικών επιμελητών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε μια έντονη λογομαχία με μία 49χρονη και έβγαλε μαχαίρι με σκοπό να την τραυματίσει, αλλά μπήκε στη μέση ο 68χρονος σύντροφός της για να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αυτός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ αυτή κοιμόταν! (video)

Ο δράστης και η γυναίκα λογομάχησαν, με αφορμή μια παλιά διαμάχη που είχαν, με την γυναίκα να φέρεται να έχει ζητήσει επανειλημμένα προστασία από την αστυνομία, γιατί δεχόταν απειλές από τον συγκεκριμένο άνδρα. Ο 68χρονος που βρισκόταν στο νοσοκομείο, έκανε δηλώσεις στο cretapost και ανέφερε πως φοβάται ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει και ότι το κακό δεν θα αργήσει να γίνει!

Άγρια δολοφονία: Μαχαίρωσαν διάσημο κομμωτή! (photo)

«Ο φόβος μας είναι μεγάλος, ζούμε ένα μαρτύριο. Το μεγάλο κακό δεν θ’ αργήσει και τότε όλοι θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους», είπε χαρακτηριστικά. Ο 68χρονος ανέφερε πως ο δράστης παρενοχλεί την γυναίκα του συνεχώς και έχει μία μανία μαζί της. Είπε μάλιστα πως αποπειράθηκε να την βιάσει στο παρελθόν, προκαλώντας ζημιές στο σπίτι τους.

Αμαλιάδα: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά...!» Τι ισχυρίζεται ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του; (Video)

Ο φάκελος με τη δικογραφία για τον 16χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μαθητή του σε λύκειο της Αμαλιάδας, θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αμαλιάδα: Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο!

H ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει αν τα τραύματα είναι από μαχαίρι ή από άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ισχυρίζεται πάντως ότι η επίθεση έγινε με ανοιχτήρι και ζητά συγγνώμη για την πράξη του.

16χρονος: «Συγγνώμη. Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά να τον φοβίσω»

Ο 16χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Αμαλιάδας. Μπήκε στο κτίριο με σκυμμένο το κεφάλι. Απέξω, λίγη ώρα αργότερα, συγκεντρώθηκαν μαθητές του λυκείου.

«Συγνώμη. Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω, ήθελα να τον φοβίσω. Όταν πήραν τον μπαμπά μου τηλέφωνο από το σχολείο και την αστυνομία, έμαθα ότι τον μαχαίρωσα. Δεν το είχα καταλάβει. Δεν έχω σχέση με βίαιες πράξεις. Θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε».

Αυτά ήταν πρώτα λόγια του κατηγορούμενου στις Αρχές. Έξω από το δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας ήταν και ο πατέρας του 15χρονου μαθητή.

Πατέρας 15χρονου: «Ο γιος μου δεν ήθελε την παρέα του-Μπορεί να ήταν και ακαριαίο το χτύπημα»
Συγκινημένος, υποστηρίζει ότι ο γιος του θα μπορούσε να είναι νεκρός. «Είχε μια κλίκα το παιδάκι και τον ήθελε μαζί του, ο δικός μου δεν ήθελε την παρέα του και ήθελε να το παίξει... Καθόντουσαν κάτω και πήγε από πίσω με το μαχαίρι, ευτυχώς έβαλε το χέρι και τον χτύπησε στον λαιμό. Μπορεί να ήταν και ακαριαίο το χτύπημα. Πήγε να κάνει ζημιά. Είχε μίσος το παιδί». Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share