Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόλος: Μαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια δικαστικών επιμελητών!

Του έκαναν έξωση κι εκείνος μαχαιρώθηκε!

8 Νοεμβρίου 2019 21:29
Βόλος: Μαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια δικαστικών επιμελητών!

Όταν έφτασαν οι δικαστικοί επιμελητές στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα όπου διέμενε ένας 67χρονος στον Αλμυρό Βόλου με σκοπό να του ανακοινώσουν την έξωσή του εκείνος μαχαιρώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους!

Τραγωδία στα Καμίνια: Η μητέρα έσπασε την σιωπή της και είπε ότι "θα γίνουμε όλοι καλά"!

Το αιματηρό επεισόδιο σόκαρε δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς, που περιμένοντας τον 67χρονο να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα για να φύγει από το σπίτι τον βρήκαν αιμόφυρτο στην τουαλέτα!

Το συμβάν σημειώθηκε στις 13:30, το μεσημέρι της Πέμπτης στον Αλμυρό. Δύο δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν τον άχαρο ρόλο να κάνουν έξωση στον 67χρονο σε εκτέλεση απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, που προσέφυγε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Με απόφαση Ειρηνοδικείου ο 67χρονος υποχρεωνόταν σε έξωση από το σπίτι, το οποίο ενοικίαζε.

Οι δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας για να εκτελέσουν την απόφαση της έξωσης. Ο 67χρονος, που προφανώς είχε ενημερωθεί, φέρεται να άνοιξε την πόρτα σε κατάσταση μέθης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν οι δικαστικοί επιμελητές τού ζήτησαν να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το σπίτι, εκείνος με διάφορους τρόπους καθυστερούσε τη διαδικασία.

Κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Α.Τ. Αλμυρού και ο 67χρονος φάνηκε να συμμορφώνεται. Άρχιζε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί περίμεναν να ετοιμαστεί, αλλά εκείνος φέρεται να πήρε από την κουζίνα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στην αυλή του σπιτιού, όπου βρίσκεται η τουαλέτα, και κάρφωσε το μαχαίρι στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας.

Η ώρα περνούσε και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Τον βρήκαν να κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα της τουαλέτας και προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Κλήθηκε και έσπευσε επί τόπου ασθενοφόρο, που διακόμισε τον άνδρα με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τα τραύματα που κατάφερε στον εαυτό του δεν είναι βαθιά για να πειράξουν κάποιο ζωτικό όργανο, είναι επιφανειακά, έχασε όμως πολύ αίμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου.

Σοκ στο Βόλο: Άνδρας πυροβόλησε τον φίλο του!

Σοκ στο Βόλο με έναν άνδρα να πυροβολεί τον φίλο του καθώς τον πέρασα για θήραμα! Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του!

Συγκεκριμένα, σε εφιάλτη εξελίχθηκε το χόμπι για κυνήγι μεταξύ δύο φίλων, καθώς ό ένας, 37 ετών, δίνει μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, στην περιοχή του Βελεστίνου, ο 37χρονος τραυματίστηκε με σκάγια στο κεφάλι, υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές. Αργολίδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον άνδρα που πυροβόλησε τον αδερφό του!

Ο 37χρονος, αλβανικής καταγωγής, είχε πάει για κυνήγι με 45χρονο φίλο του, όταν ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτος χτυπημένος από σκάγια που του προκάλεσαν σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχουν στενοί δεσμοί φιλίας, αλλά όταν πήγαν για να κυνηγήσουν δεν έλαβαν μέτρα αυτοπροστασίας και δεν φόρεσαν τα κίτρινα γιλέκα που βοηθούν στη σήμανσή τους. Από τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών ο 45χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε ξέφωτο, φέρεται να πέρασε για θήραμα τον φίλο του και να πυροβόλησε. Ο 37χρονος έπεσε στο έδαφος αναίσθητος και ο φίλος του έτρεξε κοντά του όταν αντιλήφθηκε το ατύχημα.

Ο 45χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής χρειάστηκε η μετάβαση και πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του τραυματία από τη χαράδρα.

Ο 37χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου και μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share