Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του!

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

21 Οκτωβρίου 2019 12:04
Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του!

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο αδελφών. Ο ένας μάλιστα πυροβόλησε τον άλλο, με κυνηγετικό όπλο! Αργολίδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον άνδρα που πυροβόλησε τον αδερφό του!

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν διαφορές μεταξύ των δύο αντρών με αποτέλεσμα ο 58χρονος να στραφεί προς το μέρος του 52χρονου αδερφού του και να τον πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο.

Ο 52χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από όπου και πήρε εξιτήριο καθώς όπως οι γιατροί διαπίστωσαν δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Οι αστυνομικοί προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής, στην σύλληψη του 58χρονου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του και σε αποθηκευτικό χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

126 γραμμάρια κάνναβης, 258 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, μια ξύλινη χειρολαβή κυνηγετικού όπλου, φυσίγγια, κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, 87 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένο τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης (ύψους 90 εκατοστών). Έγκλημα στην Καβάλα: 42χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μάνα και γιο! (Video)

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εισβολέα στο σπίτι του! Στη συνέχεια έπεσε για ύπνο! (photos)

Ένας 72χρονος από το Ντάλας των ΗΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει άνδρα που όπως ισχυρίζεται εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού του. Πυροβόλησε τον εισβολέα με την καραμπίνα, τον σκότωσε όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα, αντιμέτωπος με εισβολέα στην αυλή του σπιτιού του ήρθε ένας 72χρονος Αμερικανός το βράδυ της Πέμπτης. Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι. Όπως εξήγησε αργότερα στις αρχές κάποιος επιχείρησε να μπει στην αποθήκη της αυλής του και τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα. Σοκ: Άνδρας πυροβόλησε σερβιτόρο επειδή άργησε να του φέρει το σάντουιτς!

Ο 72χρονος που δεν έβλεπε που βρισκόταν ο εισβολέας ισχυρίζεται πως φώναξε να μην πλησιάσει αλλιώς θα πυροβολήσει. Στη συνέχεια ο Μέγιερ ισχυρίζεται πως ο άγνωστος άνδρας έκανε μερικά ακόμη βήματα προς το μέρος του, κρατώντας στα χέρια μια αξίνα. Τότε ήταν που ο 72χρονος πυροβόλησε και όπως είπε τον είδε να πετά την αξίνα και να τρέχει προς το πάρκο πίσω από την αυλή του. Ο Μέγιερ γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο. Σοκ στην Πάτρα: Ο σερβιτόρος αποδείχτηκε... δολοφόνος!

Το επόμενο πρωί που ο ηλικιωμένος σηκώθηκε παρατήρησε κάτι να κείτεται στην πίσω αυλή του. Στην αρχή πίστεψε πως επρόκειτο για κάποια σακούλα σκουπιδιών, όμως με τρόμο ανακάλυψε πως η ριπή που είχε ρίξει μέσα στη νύχτα είχε βρει τον στόχο της και ο άγνωστος άνδρας είχε πέσει νεκρός. Συναγερμός στη Καβάλα: Αλλοδαπός πυροβόλησε κι επιτέθηκε με σπαθί σε άντρα!

Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ζήτησε από τη γυναίκα του να συμβουλευτεί δικηγόρο πριν καλέσουν την αστυνομία για το περιστατικό. Μάλιστα, αρχικά ο 72χρονος αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στον αστυνομικό που έφτασε στο σημείο καθώς όπως είπε «ήταν το θύμα ενός εγκλήματος και πως χρειαζόταν ιατρικής βοήθειας».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του με το πρόσωπο προς το έδαφος στο πάρκο έξω από την αυλή του Μέγιερ με μια πληγή από την πυροβολισμό στον λαιμό. Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ήταν νεκρός για ώρες. Όταν οι αρχές δεν εντόπισαν τους κάλυκες, ο 73χρονος τους εξήγησε πως τις περισυνέλεξε. Ωστόσο, γείτονες έδωσαν κατάθεση και δήλωσαν πως άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

Ο Μέγιερ συνελήφθη και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. Αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή και αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων. Η ταυτότητα του νεκρού άνδρα δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί από την αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share