Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ αυτή κοιμόταν! (video)

Σοκαριστικό!

6 Νοεμβρίου 2019 12:18
Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ αυτή κοιμόταν! (video)

Τραγικά είναι τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη μέσα σε ένα διαμέρισμα στα Καμίνια, που κατοικούσε μία διαζευγμένη μητέρα με τις δίδυμες 14χρονες κόρες της! Η απόπειρα δολοφονίας της μητέρας μετά από μαχαίρωμα, από την κόρη της έχει συγκλονίσει..

Δείτε επίσης: Άγρια δολοφονία: Μαχαίρωσαν διάσημο κομμωτή! (photo)

Ήταν ξημερώματα Πέμπτης και το ένα από τα δύο κορίτσια πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Το κορίτσι κατευθύνθηκε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι 23 εκατοστών και πήγε στο σαλόνι όπου σε ένα ράντσο κοιμόταν η μητέρα της.

Το κορίτσι άρχισε να μαχαιρώνει τη μητέρα της μέσα στον ύπνο της στις 2 τα ξημερώματα!

Η μητέρα αιμόφυρτη άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια την κόρη της που κοιμόταν ώστε να τη σώσει από τη μανία της άλλης κόρης που της είχε επιτεθεί. Η 14χρονη ξύπνησε και κατάφερε να αποσπάσει το μαχαίρι που κρατούσε η αδερφή της και να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.

Η κοπέλα φαινόταν να τα έχει χαμένα και συνεχώς μονολογούσε: «Θεέ μου τι έκανα!». Μάλιστα τηλεφώνησε η ίδια στον σύντροφο της μητέρας της που διαμένει σε κοντινή απόσταση για να προσέλθει για βοήθεια. Το ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα και πήρε μητέρα και παιδί.

Η 14χρονη έφερε θλαστικά τραύματα στα οποία έγινε συρραφή και συγκεκριμένα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας στο αριστερό χέρι και τρία μικρότερα στο γόνατο. Η μητέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο καθώς έφερε τρία τραύματα στον αριστερό βραχίονα και ένα στον ώμο, δύο στον μαστό και 4 στην κοιλιά. Υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη για μέρες. Πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, εκτός κινδύνου.

Το κορίτσι συνελήφθη και την εξέτασε παιδοψυχολόγος στο Παίδων. Και στον ψυχολόγο φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Η αδερφή της δήλωσε, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο ταμπλετ.

Η 14χρονη ισχυρίζεται συνέχεια ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα έκανε.

Αμαλιάδα: Γιατί ο συμμαθητής του μαχαίρωσε τον 15χρονο; Οι διάλογοι δράστη και θύματος! (Video)

Δύο 24ωρα μετά το μαχαίρωμα που δέχτηκε στο σχολείο του, στην Αμαλιάδα, από συμμαθητή του, ο 15χρονος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. Αμαλιάδα: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά...!» Τι ισχυρίζεται ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του; (Video)

Εκεί, περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου τα όσα έγιναν σε εκείνο το διάλειμμα, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν μεταξύ του ίδιου και του 16χρονου δράστη. Αμαλιάδα: Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο!

«Ήμουν με την παρέα μου στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος. Κάποιοι που τον έβλεπαν να έρχεται μου είπαν “πρόσεχε”. Τότε εγώ γύρισα το κεφάλι μου αριστερά και τον είδα να προσπαθεί να με μαχαιρώσει στο πρόσωπο. Σήκωσα το χέρι μου και με βρήκε κάτω από τον αγκώνα. Μετά μου έριξε μία στην πλάτη και έφυγε» είπε αρχικά στην ίδια συνέντευξη. Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Ο 15χρονος υποστήριξε ότι ο δράστης είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ανάλογη επίθεση. «Το είχε κάνει πριν από λίγο διάστημα σε παιδί και έξω από το σχολείο».

Όσον αφορά στα αίτια της αιματηρής επίθεσης, ο ανήλικος μαθητής που τραυματίστηκε είπε: «Πιο παλιά, η παρέα του ήθελε να με βάλει στη δική τους ομάδα. Μιλάμε για αθλητική ομάδα. Εγώ δεν ήθελα να μπω και από τότε άρχισε να με απειλεί ότι θα με μαχαιρώσει. Μου είχε πετάξει και ένα ξύλο χωρίς ευτυχώς να με πετύχει». «Είχε έρθει μια φορά στο σχολείο και μου είπε ότι θα μου επιτεθεί γιατί εγώ πείραξα ένα παιδί. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Του ζήτησα να μιλήσουμε ήρεμα αλλά εκείνος δεν είχε τέτοιο σκοπό». Ο 15χρονος τονίζει πως δεν απευθύνθηκε στη διεύθυνση του σχολείου για τις απειλές που δεχόταν, επειδή πίστευε πως οι καθηγητές και ο διευθυντής δεν θα έκαναν τίποτα. Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

Λίγο νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, είχε μιλήσει η μητέρα του 15χρονου. Στα χέρια της κρατούσε την μπλούζα που φορούσε το παιδί της, την ημέρα της επίθεσης, όπου φαίνονται τα σκισίματα από τις μαχαιριές. Η ίδια περιέγραψε τα όσα έζησε, από τη δική της οπτική γωνία…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share