Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φυλακές Μαλανδρίνου: Βρέθηκε ραπτομηχανή με κρυμμένο... "θησαυρό"!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι!

8 Νοεμβρίου 2019 16:57
Φυλακές Μαλανδρίνου: Βρέθηκε ραπτομηχανή με κρυμμένο...

Μια ραπτομηχανή ίσως τελικά και να μην είναι τόσο αθώα. Δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Δόθηκε άδεια σε ισοβίτη για εξωσωματική!

Η ραπτομηχανή που είχε σταλεί με σκοπό τη χρήση της από ένα βαρυποινίτη ο οποίος εκτίει ποινή 25 ετών και κάνει μεροκάματα ως ράφτης για να μειώσει την ποινή του έκρυβε μέσα έναν... "θησαυρό"!

Ο 38χρονος Σύρος ράφτης είχε υποβάλει αίτημα στη διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματοςγια αντικατάσταση της παλιάς του μηχανής, το οποίο έγινε δεκτό. Η καινούργια μηχανή έφθασε την Πέμπτη και την είχε στείλει ένας 34χρονος ομοεθνής του, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τον Κορυδαλλό αλλά είχε εκτίσει ποινή και στο Μαλανδρίνο.

Όταν οι σωφρονιστικοί έκαναν φύλλο και φτερό τη ραπτομηχανή, βρήκαν κρυμμένα 26 κινητά, 50 κάρτες SIM, 30 φορτιστές κινητών και πλήθος καλώδια USB, ακουστικά, προσόψεις και μπαταρίες, τέσσερα ρούτερ για την αναμετάδοση σήματος WiFi και μια λάμα μήκους 30 εκατοστών από αλυσοπρίονο! Όλα κατασχέθηκαν και συνελήφθη ο 38χρονος υπεύθυνος του ραφείου των φυλακών.

Αμέσως εκδόθηκε από τους αστυνομικό τμήματος Δωρίδας σήμα για αναζήτηση του 34χρονου Σύρου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας με κατηγορίες για εισαγωγή μέσων επικοινωνίας και όπλων σε κατάστημα κράτησης.

Φυλακές Χαλκίδας: Βρέθηκαν ναρκωτικά και κινητά μετά από αιφνιδιαστική έρευνα!

Έρευνα στις φυλακές Χαλκίδας κατά την οποία βρέθηκαν ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί! Δείτε τι βρέθηκε!

Δείτε επίσης: Συναγερμός! Απέδρασε κρατούμενος από τις φυλακές Τίρυνθας!

Η αιφνιδιαστική έρευνα στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούνται σε όλες τις φυλακές, για ναρκωτικά και γενικότερα για την πάταξη της εγκληματικότητας στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Τι βρέθηκε στην έρευνα στις φυλακές Χαλκίδας

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, η έρευνα ήταν στοχευμένη και η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε 10 κελιά, από υπαλλήλους της Εσωτερικής Φύλαξης σε συνεργασία με την Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε.).

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 9 γραμμαρίων

Αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη μεικτού βάρους 3,5 γραμμαρίων

Αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία η οποία περιέχει άγνωστη σκόνη λευκής απόχρωσης μεικτού βάρους 9,5 γραμμαρίων

Οκτώ κινητά τηλέφωνα

Δύο δρομολογητές διαδικτύου (router).

Ηέρευνα διήρκησε τρεισήμισι ώρες και για τα αποτελέσματά της ενημερώθηκε άμεσα ο εισαγγελέας επόπτης του Καταστήματος Κράτησης.

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Η αστυνομία βρήκε μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα! (Video)

Αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, και βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά!

Δείτε και αυτό: Απίστευτο: Μετέφεραν 50 τόνους ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης σε φορτηγά με χυμούς και λαχανικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους ελέγχους στα κελιά των κρατουμένων βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα.

Στην στοχευμένη επιχείρηση συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και η έφοδος αποσκοπούσε στην πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share