Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Η αστυνομία βρήκε μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα! (Video)

Τραγικό!

9 Οκτωβρίου 2019 09:42
Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Η αστυνομία βρήκε μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα! (Video)

Αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, και βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά!

Δείτε και αυτό: Απίστευτο: Μετέφεραν 50 τόνους ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης σε φορτηγά με χυμούς και λαχανικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους ελέγχους στα κελιά των κρατουμένων βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα.

Στην στοχευμένη επιχείρηση συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και η έφοδος αποσκοπούσε στην πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας.

Κατάδικος χώρεσε 4 κινητά τηλέφωνα στα... @πόκρυφά του!

Μετά την ακτινογραφία η οποία του έγινε ο 28χρονος παραδέχθηκε ότι στο ίδιο σημείο είχε κρύψει και σακουλάκια με ναρκωτικά. Ο Κύπριος κατάδικος 28 ετών είχε κρύψει στον πρωκτό του τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ποσότητα ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Βρήκε άντρα μέσα σε κάδο σκουπιδιών!

Μετά την παρουσία του σε δικαστήριο στη Λεμεσό για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, όταν επέστρεψε στις φυλακές όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών, υπεβλήθη σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι στον πρωκτό του υπήρχαν ξένα αντικείμενα.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγινε ακτινογραφία με τον ίδιο να ομολογεί ότι τα αντικείμενα ήταν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και σακουλάκια με ναρκωτικά.

Στις φυλακές τα παράνομα κινητά τηλέφωνα γίνονται αντικείμενα αγοραπωλησίας και ανταλλάσονται είτε με χρήματα είτε με ναρκωτικά.

Βρήκαν ένα κιλό χασίς στο σπίτι 62χρονου στα Χανιά!

Η μικρή ποσότητα χασίς, που βρήκαν αρχικά πάνω σε άνδρα στα Χανιά, αποδείχθηκε στην πορεία των ερευνών ότι δεν ήταν παρά η «κορυφή του παγόβουνου».

Δείτε επίσης: Σοκ στα Χανιά: Τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Έκαναν διάνα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν σταμάτησαν έναν 62χρονο στα Χανιά για να του κάνουν έλεγχο, το μεσημέρι της Τρίτης. Η μικρή ποσότητα χασίς αποδείχθηκε στην πορεία των ερευνών ότι δεν ήταν παρά η «κορυφή του παγόβουνου»!

Ο 62χρονος είχε πάνω του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 29 γραμμαρίων μαζί με ένα τσιγαριλίκι έτοιμο για χρήση που κατασχέθηκαν και συνελήφθη. Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του ανακάλυψαν μία συσκευασία η οποία περιείχε ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκε.

Έτσι, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η έρευνα, πάντως, δεν τελείωσε, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 62χρονος να είχε σκοπό να διακινήσει το χασίς που είχε στην κατοχή του.

Skunk: To ναρκωτικό που φέρνει σχιζοφρένεια και κυκλοφορεί στα σχολεία!

Skunk. Έτσι ονομάζεται το ναρκωτικό το οποίο έχει μπει για τα καλά στα σχολεία. H xρήση ξεκινά από τις ηλικίες των 13 ετών.

Στην αυτοψία του κεντρικού δελτίου του Star ακούμε μαρτυρίες ανήλικων χρηστών που σοκάρουν. Μυτιλήνη: Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών!

Σύμφωνα με τον ΟΚΑΝΑ , η ναρκωτική αυτή ουσία μπορεί να προκαλέσει μέχρι και σχιζοφρένεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share