Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στο Βόλο: Άνδρας πυροβόλησε τον φίλο του!

Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα! Τον πέρασε για θήραμα!

4 Νοεμβρίου 2019 10:59
Σοκ στο Βόλο: Άνδρας πυροβόλησε τον φίλο του!

Σοκ στο Βόλο με έναν άνδρα να πυροβολεί τον φίλο του καθώς τον πέρασα για θήραμα! Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του!

Συγκεκριμένα, σε εφιάλτη εξελίχθηκε το χόμπι για κυνήγι μεταξύ δύο φίλων, καθώς ό ένας, 37 ετών, δίνει μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, στην περιοχή του Βελεστίνου, ο 37χρονος τραυματίστηκε με σκάγια στο κεφάλι, υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές. Αργολίδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον άνδρα που πυροβόλησε τον αδερφό του!

Ο 37χρονος, αλβανικής καταγωγής, είχε πάει για κυνήγι με 45χρονο φίλο του, όταν ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτος χτυπημένος από σκάγια που του προκάλεσαν σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχουν στενοί δεσμοί φιλίας, αλλά όταν πήγαν για να κυνηγήσουν δεν έλαβαν μέτρα αυτοπροστασίας και δεν φόρεσαν τα κίτρινα γιλέκα που βοηθούν στη σήμανσή τους. Από τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών ο 45χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε ξέφωτο, φέρεται να πέρασε για θήραμα τον φίλο του και να πυροβόλησε. Ο 37χρονος έπεσε στο έδαφος αναίσθητος και ο φίλος του έτρεξε κοντά του όταν αντιλήφθηκε το ατύχημα.

Ο 45χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής χρειάστηκε η μετάβαση και πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του τραυματία από τη χαράδρα.

Ο 37χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου και μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εισβολέα στο σπίτι του! Στη συνέχεια έπεσε για ύπνο! (photos)

Ένας 72χρονος από το Ντάλας των ΗΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει άνδρα που όπως ισχυρίζεται εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού του. Πυροβόλησε τον εισβολέα με την καραμπίνα, τον σκότωσε όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα, αντιμέτωπος με εισβολέα στην αυλή του σπιτιού του ήρθε ένας 72χρονος Αμερικανός το βράδυ της Πέμπτης. Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι. Όπως εξήγησε αργότερα στις αρχές κάποιος επιχείρησε να μπει στην αποθήκη της αυλής του και τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα. Σοκ: Άνδρας πυροβόλησε σερβιτόρο επειδή άργησε να του φέρει το σάντουιτς!

Ο 72χρονος που δεν έβλεπε που βρισκόταν ο εισβολέας ισχυρίζεται πως φώναξε να μην πλησιάσει αλλιώς θα πυροβολήσει. Στη συνέχεια ο Μέγιερ ισχυρίζεται πως ο άγνωστος άνδρας έκανε μερικά ακόμη βήματα προς το μέρος του, κρατώντας στα χέρια μια αξίνα. Τότε ήταν που ο 72χρονος πυροβόλησε και όπως είπε τον είδε να πετά την αξίνα και να τρέχει προς το πάρκο πίσω από την αυλή του. Ο Μέγιερ γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο. Σοκ στην Πάτρα: Ο σερβιτόρος αποδείχτηκε... δολοφόνος!

Το επόμενο πρωί που ο ηλικιωμένος σηκώθηκε παρατήρησε κάτι να κείτεται στην πίσω αυλή του. Στην αρχή πίστεψε πως επρόκειτο για κάποια σακούλα σκουπιδιών, όμως με τρόμο ανακάλυψε πως η ριπή που είχε ρίξει μέσα στη νύχτα είχε βρει τον στόχο της και ο άγνωστος άνδρας είχε πέσει νεκρός. Συναγερμός στη Καβάλα: Αλλοδαπός πυροβόλησε κι επιτέθηκε με σπαθί σε άντρα!

Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ζήτησε από τη γυναίκα του να συμβουλευτεί δικηγόρο πριν καλέσουν την αστυνομία για το περιστατικό. Μάλιστα, αρχικά ο 72χρονος αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στον αστυνομικό που έφτασε στο σημείο καθώς όπως είπε «ήταν το θύμα ενός εγκλήματος και πως χρειαζόταν ιατρικής βοήθειας».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του με το πρόσωπο προς το έδαφος στο πάρκο έξω από την αυλή του Μέγιερ με μια πληγή από την πυροβολισμό στον λαιμό. Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ήταν νεκρός για ώρες. Όταν οι αρχές δεν εντόπισαν τους κάλυκες, ο 73χρονος τους εξήγησε πως τις περισυνέλεξε. Ωστόσο, γείτονες έδωσαν κατάθεση και δήλωσαν πως άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

Ο Μέγιερ συνελήφθη και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. Αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή και αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων. Η ταυτότητα του νεκρού άνδρα δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί από την αστυνομία.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share