Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή μέσα σε πλοίο!

Πρόκειται για πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά - Πειραιάς!

3 Νοεμβρίου 2019 18:35
Σοκ: Βρέθηκε νεκρή μέσα σε πλοίο!

Αναστάτωση επικράτησε σε πλοίο της γραμμής, όταν επιβάτιδα βρέθηκε νεκρή. Κρήτη: 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά - Πειραιάς, το βράδυ του Σαββάτου. Κρήτη: Μια νεκρή και μια τραυματίας από τροχαίο!

Η ηλικιωμένη επιβάτιδα, η οποία επιβιβάστηκε στο πλοίο από το λιμάνι της Σούδας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, σε χώρο μέσα στο πλοίο.

Για το περιστατικό, το Α' Λιμενικό Τμήμα Πειραιά ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής.

Όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο, το οποίο παρέλαβε την 91χρονη και τη μετέφερε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, «από την οικεία Λιμενική που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής»

Θρίλερ σε κατασχεμένο πλοίο στην Χαλκιδική: Βρέθηκε πτώμα!

Θρίλερ με πτώμα στην Χαλκιδική που βρέθηκε μέσα σε κατασχεμένο πλοίο. Θρίλερ στα Ίσθμια: Βρέθηκε πτώμα άνδρα!

Για τη σορό άνδρα μέσα στο πλοίο που ελλιμενίζεται στον λιμένα Νέων Μουδανιών, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. Σοκ στην Ξάνθη με απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε εργοστάσιο!

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν χθες (19/10/2019) στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για 40χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε ανάσκελα στο κατάστρωμα του πλοίου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Σοκ! Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα! Είχε πεθάνει πριν από 8 χρόνια!

Νεκρός επί 8 χρόνια κείτονταν ένας συνταξιούχος αρτοποιός στο διαμέρισμά του, μέχρι που το πτώμα του ανακαλύφθηκε τυχαία κατά την διάρκειας μιας πυρκαγιάς στην πολυκατοικία του στη Γερμανία. Σοκαριστικό: Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής της Eurovision!

Τα σκελετικά υπολείμματα του Χάινζ Χ. Που πέθανε σε ηλικία 59 ετών, βρέθηκαν δίπλα στο νεκρό σώμα του σκύλου του, που πιθανότατα πέθανε από ασιτία στο διαμέρισμα στην πόλη Σέντεν στη δυτική Γερμανία. Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα και έκαναν την ζοφερή ανακάλυψη την ώρα που προσπαθούσαν να εκκενώσουν την πολυκατοικία λόγω μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο κελάρι, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild. Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Βρέθηκε πτώμα σε πάρκινγκ!

Μετά από περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η ταχυδρομική θυρίδα του πρώην αρτοποιού είχε ξεχειλίσει από την αλληλογραφία του εδώ και 8 χρόνια ενώ το αυτοκίνητό του ήταν ακόμη σταθμευμένο στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Η τελευταία φορά που τον είχαν δει ζωντανό ήταν το 2011. Oπαδός βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι! (Video)

Μια γειτόνισσα, η Αντζέλικα Χάβενερ δήλωσε πως είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τις διάφορες αρχές, όταν διαπίστωσε μια παράξενη οσμή. Ωστόσο, ούτε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, ούτε η αστυνομία δεν εντόπισαν κάποια περίεργη μυρωδιά, όπως από νεκρό σώμα, όπως δήλωσε η γειτόνισσα.

Το αυτοκίνητο του άτυχου αρτοποιού ήταν παρκαρισμένο επί 8 χρόνια στο πάρκινγκ με αποτέλεσμα να αρχίσει να πρασινίζει!

Μια άλλη γειτόνισσα την είχε καθησυχάσει λέγοντάς της πως ο Χάινζ, που είχε χωρίσει με την σύζυγό του πριν από πολλά χρόνια, μάλλον έμενε μαζί με κάποιον φίλο του, αλλού. «Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος» δήλωσε η κυρία Χάβενερ. «Ήταν καλός άνθρωπος, αν και λίγο μοναχικός. Μου είχε πει ότι είχε σταματήσει την δουλειά του ως αρτοποιός, επειδή είχε αλλεργία στην σκόνη από το αλεύρι. Συνειδητοποίησα ότι δεν μαγείρευε κι έτσι, μερικές φορές του έφερνα φαγητό που έφτιαχνα εγώ. Ήταν ένας πολύ καλός γείτονας». Σοκ στη Θήβα - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σύμφωνα με την γειτόνισσα, κάποια στιγμή ένας μυστηριώδης φίλος άρχισε να πηγαίνει βόλτα τον σκύλο του, αλλά μετά από λίγο καιρό χάθηκαν τα ίχνη τόσο του Χάινζ όσο και του σκύλου του. Το αυτοκίνητό του, δε, που τα λάστιχά του είχαν ξεφουσκώσει και είχε αρχίσει να γίνεται πράσινο, έμεινε παρατημένο στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Το σώμα του Χάινζε βρέθηκε τελικά όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα από τα διαμερίσματα στις 20 Σεπτεμβρίου και οι πυροσβέστες άρχισαν να χτυπούν όλες τις πόρτες προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος τους ενοίκους. Όταν δεν έλαβαν απάντηση από το διαμέρισμα του Χάινζ, μπήκαν μέσα και βρήκαν τον ίδιο και τον σκύλο του, νεκρούς. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό του ενώ ο ιατροδικαστής διεξάγει νεκροψία – νεκροτομή που θα δείξει πιθανότατα το πώς και το πότε πέθανε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share