Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της!

Τραγωδία!

29 Οκτωβρίου 2019 19:22
Κρήτη: 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της!

Τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην Κρήτη με θύμα 38χρονη μητέρα. η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη βρέθηκε χωρίς σφυγμό από τον σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητό τους στις Μεσαμπελιές. Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι νωρίς το απόγευμα έγινε σεισμός στην Κρήτη.

Ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 38χρονη όμως λίγο πριν από την άφιξη του ασθενοφόρου στο νοσοκομείο, η άτυχη γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς και λίγα λεπτά στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, της ανακοπής καρδιάς προηγήθηκε εγκεφαλική αιμορραγία. Η άτυχη 38χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών και μάλιστα το ένα το είχε φέρει στον κόσμο πριν λίγο καιρό.

Κρήτη: Μια νεκρή και μια τραυματίας από τροχαίο!

Ακόμη μια τραγωδία με νεκρό σε τροχαίο στην Κρήτη σημειώθηκε ανήμερα της εθνικής επετείου.

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε 38χρονος!

Όπως αναφέρει το ekriti μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στα Καλουδιανά Κισσάμου, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέβησαν στο σημείο του τροχαίου και εκτός της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 40-42 ετών, που άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή, παρέλαβαν σοβαρά τραυματισμένη ακόμα μία. Ο αριθμός των νεκρών στους δρόμους του νησιού, μετά το σημερινό δυστύχημα, έφτασε τους 54.

Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του!

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο αδελφών. Ο ένας μάλιστα πυροβόλησε τον άλλο, με κυνηγετικό όπλο! Αργολίδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον άνδρα που πυροβόλησε τον αδερφό του!

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν διαφορές μεταξύ των δύο αντρών με αποτέλεσμα ο 58χρονος να στραφεί προς το μέρος του 52χρονου αδερφού του και να τον πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο.

Ο 52χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από όπου και πήρε εξιτήριο καθώς όπως οι γιατροί διαπίστωσαν δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Οι αστυνομικοί προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής, στην σύλληψη του 58χρονου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του και σε αποθηκευτικό χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

126 γραμμάρια κάνναβης, 258 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, μια ξύλινη χειρολαβή κυνηγετικού όπλου, φυσίγγια, κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, 87 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένο τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης (ύψους 90 εκατοστών). Έγκλημα στην Καβάλα: 42χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μάνα και γιο! (Video)

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share