Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Oπαδός βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι! (Video)

Σοκ!

8 Αυγούστου 2019 19:39
Oπαδός βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι! (Video)

Νεκρός βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι ο αρχηγός των οπαδών της Λάτσιο. Οι Αρχές υποψιάζονται πως πίσω από την εκτέλεση του κρύβεται η αλβανική μαφία. Σοκ: 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του με 27 φορές!

Ο Φαμπρίτσιο Πισιτέλι βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της Ρώμης με την Αστυνομία να αναφέρει πως είδε δεχθεί μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και στο ύψος του αριστερού του ματιού. Ο «Ντιαμπόλικ», όπως ήταν ιδιαίτερα γνωστός ο αρχηγός των «λατσιάλι» φαίνεται να είχε ανάμιξη σε εμπόριο ναρκωτικών.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 2014 ο Πισιτέλι είχε βρεθεί στη φυλακή καθώς η οικονομική Αστυνομία είχε βρει στους λογαριασμούς του πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο 53χρονος οπαδός της Λάτσιο που είχε κατηγορηθεί και για ρατσισμό, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δολοφονήθηκε από την αλβανική μαφία με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Μαχαίρωσε τον άντρα της γιατί δεν την άφησε να πάρει πολλά ρούχα στις διακοπές!

Η Λέσλεϊ Μπράντμπουρι, 50 ετών, μαχαίρωσε τον Γκάρι Μουρ ευρισκόμενη σε μια «παθολογική» οργή όταν ανακάλυψε ότι είχε βγάλει αρκετά αντικείμενα από αυτά που εκείνη είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μίντλετον, στο Μάντσεστερ για να ανακαλύψει τον εκπαιδευτή οδήγησης Μουρ να αιμορραγεί από μια πληγή στο αριστερό του πλευρό, ενώ η Μπράντμπουρι φώναζε: «Το άξιζε». Τα υπερβολικά πολλά ρούχα της βρέθηκαν μέσα στο ακίνητο.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου


Στο δικαστήριο ειπώθηκε πώς η Μπράντμπουρι έχει μια ψυχολογική κατάσταση που την προκαλεί να συσσωρεύει τα υπάρχοντά της και να τα προστατεύει «παθολογικά».

Αρχικά κατηγορήθηκε για πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη, ωστόσο οι εισαγγελείς δέχθηκαν την ενοχή της για παράνομη πληγή.

Της δόθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Το θύμα αρνήθηκε να προβεί σε κάποια κατάθεση στην αστυνομία και πιστεύεται ότι εξακολουθεί να είναι ζευγάρι με την Μπράντμπουρι.

Φρίκη στην Καλλιθέα: Ο 19χρονος δέχθηκε 9 μαχαιριές για να υπερασπιστεί τον φίλο του!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 19χρονος που δέχθηκε 9 μαχαιριές για να υπερασπιστεί τον φίλο του! Στην Καλλιθέα συνέβη το ατυχές περιστατικό!

Εννέα μαχαιριές δέχθηκε συνολικά ο 19χρονος από τους αγνώστους από τους οποίους προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν 15χρονο φίλο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Καλλιθέα.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, μια από τις μαχαιριές των βρήκε λίγα εκατοστά από την καρδιά του. Τα άλλα οχτώ χτυπήματα από μαχαίρι μικρού μήκους είχαν γίνει από τη μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε στον ώμο επίτηδες με το σώμα του.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος δέχθηκε εννέα μαχαιριές.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Ο 19χρονος είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αητό Καλλιθέας με τον προπονητή του σε μήνυμά του στα social media να γράφει για το «παλλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share