Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του με 27 φορές!

Τι τον ώθησε σε αυτήν την πράξη;

1 Ιουνίου 2019 15:49
Σοκ: 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του με 27 φορές!

Σοκ προκάλεσε η είδηση για έναν νεαρό 14 ετών που μαχαίρωσε τον φίλο του 27 φορές!

Ο 14χρονος, Βασίλι Τούρντα, είναι γιος Ρώσου μεγιστάνα και σύμφωνα με το δικαστήριο είχε καλέσει στην έπαυλη τον φίλο του, Βάσια Ποπ, για να του δείξει το νέο παιχνίδι που του είχε αγοράσει ο πατέρας του.

Το πτώμα το ανακάλυψε η γιαγιά του 14χρονου αγοριού λίγες ώρες αργότερα.

«Μου μαχαίρωσε τον γιο» είπε ο Μιχαήλ Ποπ, πατέρας του 15χρονου θύματος. «Έφερε 27 μαχαιριές, το κεφάλι του είχε συνθλιβεί, ο λαιμός του ήταν κομμένος από αυτί σε αυτί. Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα, μου είπαν οι ειδικοί. Μετά κακομεταχειρίστηκε το πτώμα» είπε ο Ποπ που χαρακτήρισε τον δράστη «μανιακό».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 14χρονος πρώτα έκοψε το λαιμό του θύματος και μετά κακοποίησε το σώμα του.

Όταν ο 15χρονος δέχθηκε την επίθεση με τον λαιμό κομμένο άρχισε να τρέχει από τον δεύτερο όροφο της έπαυλης στο ισόγειο, όπου τον κατεδίωξε ο 14χρονος κραδαίνοντας το μαχαίρι. Ίχνη αίματος υπάρχουν σε όλο το σπίτι.

Ο 14χρονος καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση. Ακούστηκε ότι οι δυο τους είχαν διαμάχη και πριν από καιρό όταν το θύμα είχε κατεβάσει το παντελόνι του δράστη μπροστά σε κορίτσια ντροπιάζοντάς τον. Ωστόσο, ο 14χρονος ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του τον ειρωνεύτηκε και τον κορόιδεψε και τον εξόργισε πριν του επιτεθεί με το μαχαίρι.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Μακελειό στις ΗΠΑ: Δημοτικός υπάλληλος σκότωσε 12 συναδέλφους του!

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ, καθώς ένας άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, στη Βιρτζίνια, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Δράστης του μακελειού είναι ένας δυσαρεστημένος δημοτικός υπάλληλος σε υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Ο ΝτεΓουέιν Κράντοκ, μπήκε σε γραφεία του δημαρχείου της πόλης στη Βιρτζίνια Μπιτς και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Από τα πυρά του έπεσαν νεκροί 12 άνθρωποι και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους έξι. Πρόκειται για την πλέον πολύνεκρη επίθεση στις ΗΠΑ από τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι τέσσερις πρώτοι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στον συναγερμό για το μακελειό έδωσαν «μάχη» με τον δράστη, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Τελικά ο δράστης έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά.

Τα θύματα του μακελειού βρέθηκαν και στους τρεις ορόφους του κτιρίου, ενώ ο δράστης σκότωσε τον πρώτο μέσα σε αυτοκίνητο, προτού μπει στο κτίριο. Εξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός, που σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε. Ενα από τα θύματα εξέπνευσε κατά τη διακομιδή στο νοσοκομείο, ενώ τέσσερις υποβλήθηκαν σε επέμβαση.

Τουλάχιστον 400 άτομα εργάζονται στο κτίριο που εκτυλίχθηκε το μακελειό. Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βιρτζίνια Μπιτς περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος ως «εμπόλεμη ζώνη».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share