Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Θήβα - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Τον βρήκε ο φίλος του

6 Αυγούστου 2019 13:17
Σοκ στη Θήβα - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σαν να είχε το κακό προαίσθημα και πήγε στο σπίτι του φίλου του να δει γιατί δεν βγήκε στη γειτονιά. Σοκ! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου σε σπίτι στη Θήβα, όπου σε έναν από τους εσωτερικούς χώρους, βρέθηκε σε κακή κατάσταση, ημιλιπόθυμος ένας 85χρονος.

Ο φίλος του ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Θηβών, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σπίτι βρέθηκαν και αστυνομικοί του ΑΤ Θηβών, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο κάποιας εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του ηλικιωμένου.

Οι τελευταίοι ανέλαβαν και την προανάκριση, παραγγέλνοντας επίσης τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τραγωδία τη Θήβα: Βρέθηκε νεκρός 28χρονος από μαχαίρι μέσα στο σπίτι του!

Στις 6:30 το πρωί η αστυνομία της Θήβας ενημερώθηκε από άγνωστο ότι σε ένα σπίτι υπάρχει κάποιο άτομο τραυματισμένο. Πρίν από λίγες ημέρες στην Λαμία μαχαιρώθηκε 18χρονος έπειτα από καυγά!

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο συγκεκριμένο σπίτι βρήκαν τον 28χρονο μέσα στα αίματα και τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα. Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί είπαν ότι τα τραύματα ήταν από μαχαίρι και τώρα οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν τι ακριβός έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος διέμενε με τον πατέρα του και ίσως με τον αδελφό του.Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιος οικογενειακός καβγάς που να είχε τραγική κατάληξη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα έχουν απαντήσεις.

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία: Μηχανή καρφώθηκε σε φορτηγό!

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 21χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό στο 1ο χιλιόμετρο δημοτικής οδού Μακροχωρίου- Ειρηνούπολης Ημαθίας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Τραγωδία στη Κέρκυρα: Νεκρός σε τροχαίο!

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 48χρονο που οδηγούσε μηχανή σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κέρκυρα, στην περιοχή Τσάκι Μπενιτσών.

Το δυστύχημα έγινε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 79χρονος συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο 48χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ Αχιλλείων.

Τραγικό δυστύχημα για βρέφος 8 μηνών που παρασύρθηκε από φορτηγό!

Τραγικό δυστύχημα για βρέφος 8 μηνών που παρασύρθηκε από φορτηγό! Η μητέρα του κοιτούσε το κινητό και δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει πόση ώρα είχε περάσει..

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα βρέφος μόλις 8 μηνών σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Ταϊλάνδη όταν βγήκε με την περπατούρα του στο δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ η μητέρα του ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η περπατούρα βγαίνει στο δρόμο και ο οδηγός του φορτηγού, που δεν κινείται με μεγάλη ταχύτητα, προσπαθεί να αποφύγει το μικρό παιδί, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει.

Η 32χρονη μητέρα του είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που το βρέφος έβγαινε στο δρόμο εκείνη έκανε chat με την αδερφή της.

Όπως τους είπε δεν αντιλήφθηκε ποτέ πώς κατάφερε το βρέφος να ανοίξει την αυλόπορτα, η οποία, πάντως, δεν ήταν καλά κλεισμένη.

«Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα το τηλέφωνό μου για να στείλω μηνύματα στην αδερφή μου. Αλλά σοκαρίστηκα όταν είδα την περπατούρα να λείπει και την αυλόπορτα ανοιχτή» είπε στους αστυνομικούς.

Το μικρό αγόρι έχασε τη ζωή του ακαιριαία καθώς υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Αυτομαχαιρώθηκε πασίγνωστος ντράμερ!

Σοκ στο Μεσολόγγι: Τον μαχαίρωσε πάνω στον καβγά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share