Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Θλίψη!

3 Αυγούστου 2019 11:30
Σοκ! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου ο 69χρονος επιχειρηματίας Αντώνης Πρώιος ο οποίος κολυμπούσε στην περιοχή του Μέγα Λιμνιώνα. Πέθανε κορυφαία επιχειρηματίας!

Τον άνδρα ανέσυραν από τη θάλασσα λουόμενοι ενώ μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 69χρονου θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή καθώς δεν είναι σίγουρο αν ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό ή παθολογικά αίτια.

Κατάκολο: Στην εντατική επιχειρηματίας έπειτα απο επεισόδιο για κόντρες!

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος επιχειρηματίας από επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Κατάκολο της Ηλείας. Πρίν από λίγες ημέρες είχαμε ένα σοβαρό επεισόδιο με ληστές που εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο!

Η Αστυνομία δέχθηκε λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα κλήση για κόντρες στην οδό Κατακόλου στο ύψος του παλιού “Ειρηνικού”.

Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί είδαν τον επιχερηματία να βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα νεαροί επιδίδονταν σε κόντρες ή προετοιμάζονταν για τους αυτοσχέδιους αγώνες.

Ο επιχειρηματίας βγήκε να παραπονεθεί για την κατάσταση και κυρίως για το θόρυβο στο σημείο. Τότε υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα σε αυτόν και έναν απο τους νεαρούς που φέρονται να ετοιμάζονταν για κόντρες.

Φέρεται να δέχθηκε χτύπημα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος να χτυπήσει στο κεφάλι του και να γυρίσει η γλώσσα του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ ο αδερφός του έσπευσε να τον βοηθήσει και δέχθηκε και αυτός χτύπημα απο το ίδιο άτομο με αποτέλεσμα να υποστείο κάταγμα στο χέρι.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβαν το νεαρό που φέρεται να επιτέθηκε στα δύο αδέρφια καθώς και το δεύτερο αδερφό σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση απο το νεαρό για την εμπλοκή του στο επεισόδιο.

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Ο νεαρός φέρεται να επέστρεφε από φαγητό με φίλους του από το Κατάκολο και στο συγκεκριμένο σημείο νωρίτερα είχαν περάσει άλλα οχήματα που έκαναν θόρυβο.

Τότε υποστηρίζεται πως οι επιχειρηματίες πέταξαν πέτρες προς το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο νεαρός ο οδηγός να γυρίσει να δει τι έχει συμβεί.

Τότε όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του νεαρού οι επιχειρηματίες του επιτέθηκαν, αυτός αναγκάστηκε να αμυνθεί και στην προσπάθειά του να βγει από το αυτοκίνητο, έσπρωξε τον 45χρονο που έπεσε στο έδαφος.

Τραγωδία τη Θήβα: Βρέθηκε νεκρός 28χρονος από μαχαίρι μέσα στο σπίτι του!

Στις 6:30 το πρωί η αστυνομία της Θήβας ενημερώθηκε από άγνωστο ότι σε ένα σπίτι υπάρχει κάποιο άτομο τραυματισμένο. Πρίν από λίγες ημέρες στην Λαμία μαχαιρώθηκε 18χρονος έπειτα από καυγά!

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο συγκεκριμένο σπίτι βρήκαν τον 28χρονο μέσα στα αίματα και τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα. Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί είπαν ότι τα τραύματα ήταν από μαχαίρι και τώρα οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν τι ακριβός έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος διέμενε με τον πατέρα του και ίσως με τον αδελφό του.Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιος οικογενειακός καβγάς που να είχε τραγική κατάληξη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα έχουν απαντήσεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Αυτομαχαιρώθηκε πασίγνωστος ντράμερ!

Σοκ στο Μεσολόγγι: Τον μαχαίρωσε πάνω στον καβγά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share