Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος στη Βούλα: Ληστές εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο!

Του αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό!

4 Ιουλίου 2019 10:37
Τρόμος στη Βούλα: Ληστές εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν στην Βούλα όταν ληστές εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο! Η λεία των ληστών ήταν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ένα ρολόι rolex! Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε και στην Πάτρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στη μεζονέτα του επιχειρηματία στην οδό Καρπενησίου στη Βούλα. Να σας θυμίσουμε ότι στην Βούλα πριν λίγο καιρό είχαν ξαναεισβάλλει σε βίλα γνωστού επιχειρηματία!

Εντόπισαν τον επιχειρηματία σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και αφού τον απείλησαν με πιστόλια, άρχισαν το ψάξιμο.

Οι ληστές απειλούσαν συνεχώς τον επιχειρηματία ότι θα του κάνουν κακό εάν ειδοποιήσει την αστυνομία ή εάν αντιδράσει. Οι δράστες άρπαξαν ένα ρολόι Rolex, χρυσαφικά και χρήματα που βρήκαν στο σπίτι.

Πλάκα: Η αστυνομία συνέλαβε ανήλικους ληστές που "ρήμαξαν" ναούς στο κέντρο!

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν, στην περιοχή της Πλάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ, κατηγορούμενοι για κλοπές από Ιερούς Ναούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν Ιερό Ναό στην περιοχή της Πλάκας, όμως, λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού, τράπηκαν σε φυγή και σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Από την έως τώρα έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλεως, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες την τελευταία εβδομάδα διέπραξαν δύο διαρρήξεις - κλοπές από Ιερούς Ναούς στην Πλάκα, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τα παγκάρια και ιερό λείψανο.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share