Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ναυπάκτου!

Δείτε εδώ!

31 Οκτωβρίου 2019 16:35
Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ναυπάκτου!

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν γίνει το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ναυπάκτου!

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο Λούνα Παρκ της Ναυπάκτου. Όπως υποστηρίζει η μητέρα τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλιπή και από θαύμα σώθηκε το παιδί τους.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο εδώ στο Athensmagazine.gr:

Το καρουζέλ του τρόμου: 24χρονη σκοτώθηκε σε λούνα παρκ! Έπεσε από ύψος 10 μέτρων! (Video)

Ακόμη ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια 24χρονη κοπέλα και να τραυματιστεί σοβαρά μια 20χρονη. Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σεν Ετιέν, όταν η αιωρούμενη καρέκλα καρουζέλ στην οποία καθόντουσαν οι δύο κοπέλες έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος από ύψος 10 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με σωστικό συνεργείο, το οποίο ανέσυρε νεκρή την 24χρονη κοπέλα. Η 20χρονη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Τέσσερα άτομα, οι ιδιοκτήτες και οι χειριστές του περιστρεφόμενου καρουζέλ, στο οποίο επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι, συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, ενώ γίνεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Παρόμοιο δυτύχημα σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο σε λούνα παρκ στη Λυόν, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, το ίδιο λούνα παρκ επιστρέφει στη Λάρισα. Τραγωδία στο Βόλο: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης! (Video)

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια της περιοχής, που ξεκινά σήμερα, με τον δήμο να πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα παιχνίδια. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Όπως αναφέρει το onlarisa.gr ο δήμος τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Λαρισαίους , διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γίνονται και περαιτέρω έλεγχοι ώστε να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

Τραγωδία στο Βόλο: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook!

Απέραντη είναι η θλίψη στο Βόλο, από τον άδικο και ξαφνικό χαμό της 14χρονης, την ώρα που διασκέδαζε σε λούνα παρκ εμποροπανήγυρης στην περιοχή του Αλμυρού. Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της αδελφής της στο Facebook!

«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα. Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της ο οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους. «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα!τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου».

Τόσο στη Βρύναινα, χωριό καταγωγής του πατέρα της, όσο και στην Ευξεινούπολη απ’όπου κατάγεται η μητέρα της, αλλά και σ’ ολόκληρη την επαρχία Αλμυρού υπάρχει ένας βουβός πόνος για τον χαμό του κοριτσιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share