Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι! (Video)

Θρήνος...

14 Οκτωβρίου 2019 11:53
Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι! (Video)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν εκτοξεύτηκε από ένα παιχνίδι στο λούνα παρκ που είχε στηθεί για το Deerfield Township Harvest Festival. Τραγωδία στο Βόλο: Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της στο «φονικό» λούνα παρκ: «Θα μπορούσαν να είχαν...» (Video)

Η 10χρονη βρισκόταν σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται "Extreme" και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Cooper University Hospital, όπου διαπιστήθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τις Αρχές το "Extreme" είναι ένα παιχνίδι που στροβιλίζει τους επιβαίνοντες σε έναν οριζόντιο κύκλο με ταχύτητα.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του λούνα παρκ, Skelly's Amusements, δήλωσε πως συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία. «Είμαστε συντετριμμένοι. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά μας και στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, το ίδιο λούνα παρκ επιστρέφει στη Λάρισα. Τραγωδία στο Βόλο: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης! (Video)

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια της περιοχής, που ξεκινά σήμερα, με τον δήμο να πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα παιχνίδια. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Όπως αναφέρει το onlarisa.gr ο δήμος τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Λαρισαίους , διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γίνονται και περαιτέρω έλεγχοι ώστε να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

Τραγωδία στο Βόλο: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook! (Video)

Απέραντη είναι η θλίψη στο Βόλο, από τον άδικο και ξαφνικό χαμό της 14χρονης, την ώρα που διασκέδαζε σε λούνα παρκ εμποροπανήγυρης στην περιοχή του Αλμυρού. Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της αδελφής της στο Facebook!

«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα. Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της ο οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους. «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα!τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου».

Τόσο στη Βρύναινα, χωριό καταγωγής του πατέρα της, όσο και στην Ευξεινούπολη απ’όπου κατάγεται η μητέρα της, αλλά και σ’ ολόκληρη την επαρχία Αλμυρού υπάρχει ένας βουβός πόνος για τον χαμό του κοριτσιού.

Ο δήμαρχος Αλμυρού μιλάει για την τραγωδία στο λούνα παρκ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share