Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λούνα παρκ Ναυπάκτου: "Είδα το τρίχρονο παιδί μου να κρέμεται, χωρίς να..." - Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας!

Σοκάρει!

30 Οκτωβρίου 2019 22:20
Λούνα παρκ Ναυπάκτου:

«Είδα το παιδί μου να κρέμεται απ’ έξω. Από τη μέση και επάνω το κορμάκι του είχε βγει εκτός βαγονιού. Ο χειριστής σταμάτησε το παιχνίδι εγκαίρως», τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας του τρίχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ της Ναυπάκτου.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και έπειτα στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου, τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν το τρενάκι να είναι της ίδιας εταιρείας με το «παιχνίδι» του θανάτου στο λούνα παρκ του Βόλου, εκεί όπου πριν από δύο μήνες, έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την μητέρα του τρίχρονου, στο κοριτσάκι δεν είχαν βάλει ζώνη ασφαλείας, παρά μόνο ένα… σχοινί.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα, παρκ πάντως, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν όπως πρέπει και ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη από την πλευρά της.

Το καρουζέλ του τρόμου: 24χρονη σκοτώθηκε σε λούνα παρκ! Έπεσε από ύψος 10 μέτρων!

Ακόμη ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια 24χρονη κοπέλα και να τραυματιστεί σοβαρά μια 20χρονη. Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σεν Ετιέν, όταν η αιωρούμενη καρέκλα καρουζέλ στην οποία καθόντουσαν οι δύο κοπέλες έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος από ύψος 10 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με σωστικό συνεργείο, το οποίο ανέσυρε νεκρή την 24χρονη κοπέλα. Η 20χρονη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Τέσσερα άτομα, οι ιδιοκτήτες και οι χειριστές του περιστρεφόμενου καρουζέλ, στο οποίο επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι, συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, ενώ γίνεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Παρόμοιο δυστύχημα σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο σε λούνα παρκ στη Λυόν, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share