Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρήτη: Ερωτηματικά για τον θάνατο του 33χρονου επιχειρηματία! Τι υποστηρίζουν οι συγγενείς του;

Όλα όσα λένε!

21 Οκτωβρίου 2019 07:28
Κρήτη: Ερωτηματικά για τον θάνατο του 33χρονου επιχειρηματία! Τι υποστηρίζουν οι συγγενείς του;

Ένας 33χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου στην αποθήκη της επιχείρησής του στη Κρήτη, με τον τρόπο του θανάτου του να έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το «ταραχώδες» παρελθόν του 33χρονου επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στην Κρήτη!

Όπως αναφέρει το cretalive, αρχικά όλοι πίστευαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, όμως η οικογένεια του 33χρονου όρισε τεχνική σύμβουλο-ιατροδικαστή προκειμένου να παραστεί στην νεκροτομή του άτυχου νέου. Διατηρούν επιφυλάξεις πως πρόκειται για αυτοκτονία, όπως πιστεύει η αστυνομία. «Έπαθα σοκ!» Της είπαν ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα όμως εκείνη δεν το είδε ποτέ! (Video)

Η ιατροδικαστής θα περιμένει τα αποτελέσματα του συνόλου των εργαστηριακών εξετάσεων (τοξικολογικές, βαλλιστικές, δείγματα DNA από τα νύχια του θύματος) και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην έρευνά τους, με την υπόθεση να έχει αρκετό παρασκήνιο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως ο 33χρονος δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τοκογλυφικά κυκλώματα, κάτι που είναι υπό έρευνα.

Σοκ: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός! Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο έφερε ο θάνατος της!

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Πέθανε η Δήμητρα Στέλλου!

Άνθρωποι της τέχνης θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα προσωπικά τους Social media, τιμώντας έτσι την μνήμη της.

Ο λόγος για την Τιτίκα Νικηφοράκη που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 107 ετών!

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγε η μεγαλύτερη εν ζωή ηθοποιός μας στα 105....Η Τιτίκα Νικηφοράκη με την οποία πρωτοσυνεργάστηκα στο θέατρο με τον θίασο Χατζίσκου Νικηφοράκη στον ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΤΥΡΑΝΝΟ του Σοφοκλή. Σε περιοδεία στα αρχαιά θέατρα και στο θέατρο. ΚΑΒΑ που χαροπαλεύει στην Σταδίου. Μαθητής ακόμα στην Δραμ.Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου 1976 ....στον χορό της τραγωδίας.. Μια σπουδαία κυριά κ σημαντική καλλιτέχνης... Πέρυσι την τιμήσαμε στο λεύκωμα ημερολόγιο του 2019 από το Τασεη. Ας είναι η αγάπη μας να την συνοδεύει στο ταξίδι της αιωνιότητας».

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

Πηγή: Youweekly.gr

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photo-video)

Στο πένθος βυθίστηκε το πορτογαλικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή Ρουί Ζορντάο. Σε ηλικία 67 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από χρόνια προβλήματα με την καρδιά του. Σάλος με διεθνή ποδοσφαιριστή! Πήγε σε πάρτι με ιερόδουλες και ναρκωτικά! (Video)

Ο Ρουί Ζορντάο υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Πορτογαλίας, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στις δύο μεγάλες ομάδες της Λισαβόνας, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Στην μεγάλη καριέρα του κατέκτησε έξι Πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και ένα σούπερ Καπ, ενώ δύο χρονιές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Παράλληλα φόρεσε 43 φορές την φανέλα με το εθνόσημο της Πορτογαλίας…

Οι καλύτερες στιγμές του Ρουί Ζορντάο στα γήπεδα:

Νεκρή η Νανά Μαχαίρα!

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από οκτάμηνη άνιση μάχη με την πιο σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου (σάρκωμα του θυρεοειδούς) η Πατρινή κομμώτρια Αθηνά (Νανά) Μαχαίρα.

Η εκλιπούσα διατηρούσε για πολλά χρόνια το κομμωτήριό της στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας. Ήταν παντρεμένη με τον Φίλιππο Καγκελάρη και μαζί είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την Αγγελική και την Ευαγγελία.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Τραγωδία στο Βόλο! Πέθανε η γυναίκα στην οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες βουλευτής! (Video)

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας. Οι συγγενείς της επιθυμούν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share