Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο! Πέθανε η γυναίκα στην οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες βουλευτής! (Video)

Ανείπωτη θλίψη!

18 Οκτωβρίου 2019 08:29
Τραγωδία στο Βόλο! Πέθανε η γυναίκα στην οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες βουλευτής! (Video)

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια μιας 60χρονης στο Βόλο, η οποία υπέστη καρδιακή προσβολή το βράδυ της Πέμπτης. Θλίψη: Πέθανε η Αλίσια Αλόνσο!

Η άτυχη γυναίκα στην οποία τις πρώτες βοήθειες έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου στο οποίο μεταφέρθηκε. Πέθανε η Σοφία Κοκοσαλάκη!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Σωκράτους, όταν ο σύζυγος της 60χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπίστωσε ότι η σύζυγός του είχε καταρρεύσει.

Τις εκκλήσεις για βοήθεια άκουσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, με τον κ. Μαραβέγια, ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός, να σπεύδει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τελικά την γυναίκα σε νοσοκομείο του Βόλου.

Θλίψη: Πέθανε γνωστή ηθοποιός!

Η ηθοποιός της επιτυχημένης βρετανικής σειράς Emmerdale, Λέα Μπράκνελ, πέθανε σε ηλικία 55 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, που έδινε επί τρία χρόνια. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα πέθανε τον Σεπτέμβριο και σήμερα ανακοινώθηκε από τον μανατζέρ της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Με μεγάλη της λύπη, η οικογένεια της Λέα επιβεβαιώνει πως πέθανε τον Σεπτέμβριο, τρία χρόνια μετά την διάγνωσή της στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου του πνεύμονα. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την υποστήριξη και την γενναιοδωρία που συνέβαλαν στην επέκταση και την ποιότητα της ζωής της τα τελευταία τρία χρόνια. Η Λέα συνέχισε να αγκαλιάζει την ζωή και αντιμετώπισε την ασθένειά της με θετική διάθεση. Πολλές πτυχές του ταξιδιού της μπορούν να βρεθούν στο blog της”.

Η 55χρονη ηθοποιός, υποδύθηκε την Zoe Tate στην σαπουνόπερα για 16 ολόκληρα χρόνια.

Πέθανε η Νίκη Τρίκκα!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Νίκη Τρίκκα!

Η κηδεια της θα γίνει αύριο στις 3μμ στο νεκροταφείο Αγίας Μαρίνας Ωρωπού.

Σημερα έφυγε απο την ζωη, η αγαπημενη μας σ. Νικη Τρικκα, έγραψε στο facebook η Αγάπη Αλεξανδροπούλου, γνωστοποιώντας τον θάνατο της συντρόφισσας Νίκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αγάπης Αλεξανδροπούλου:

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Λαχανάς!

Θλίψη στο συγγενικό και φιλικό κύκλο προκάλεσε η απώλεια του Γεώργιου Λαχανά, που σε ηλικία 36 μόλις χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας». Θλίψη: Πέθανε ο Στέφανος Οικονομόπουλος!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ο 36χρονος φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια. Από τη νεκροψία που διενεργήθηκε, τα αίτια του θανάτου δεν διευκρινίστηκαν.

Γι’ αυτό το λόγο, αναμένεται να διεξαχθούν και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να ανακαλύψουν αν υπήρχε κάποια ουσία που πιθανώς προκάλεσε το θάνατο του 36χρονου. Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος πολιτικός!

Η δυσφορία του Γιώργου την Τρίτη από τον υψηλό πυρετό, ήταν η αιτία που τον οδήγησε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Λόγω έλλειψης πνευμονολόγου του νοσοκομείου εκείνη την ώρα και εκτιμώντας πως η κατάστασή του 36χρονου δεν βελτιωνόταν, ζητήθηκε από την οικογένεια η μεταφορά του εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου υπέστη ανακοπή και μετά από λίγο «έσβησε» παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Ο 36χρονος ζούσε στις εργατικές κατοικίες Κατακόλου μαζί με την οικογένειά του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share