Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ο Στέφανος Οικονομόπουλος!

Θρήνος...

17 Οκτωβρίου 2019 13:34
Θλίψη: Πέθανε ο Στέφανος Οικονομόπουλος!

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Στέφανου Οικονομόπουλου σε ηλικία 69 ετών. Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος πολιτικός!

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τα τελευταία χρόνια και έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Ο Στέφανος Οικονομόπουλος ήταν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες οπτικούς της πόλης της Πάτρας και τη δουλειά συνεχίζουν τα δύο του παιδιά, ο Κωνσταντίνος και ο Μαρίνος. Το κατάστημα οπτικών βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου και Δημ. Γούναρη.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στη 1 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγ. Λαζάρου κοιμητηρίου Κουλούρας Αιγίου, απ’ όπου και καταγόταν.

Θλίψη: Πέθανε γνωστή ηθοποιός!

Η ηθοποιός της επιτυχημένης βρετανικής σειράς Emmerdale, Λέα Μπράκνελ, πέθανε σε ηλικία 55 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, που έδινε επί τρία χρόνια. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα πέθανε τον Σεπτέμβριο και σήμερα ανακοινώθηκε από τον μανατζέρ της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Με μεγάλη της λύπη, η οικογένεια της Λέα επιβεβαιώνει πως πέθανε τον Σεπτέμβριο, τρία χρόνια μετά την διάγνωσή της στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου του πνεύμονα. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την υποστήριξη και την γενναιοδωρία που συνέβαλαν στην επέκταση και την ποιότητα της ζωής της τα τελευταία τρία χρόνια. Η Λέα συνέχισε να αγκαλιάζει την ζωή και αντιμετώπισε την ασθένειά της με θετική διάθεση. Πολλές πτυχές του ταξιδιού της μπορούν να βρεθούν στο blog της”.

Η 55χρονη ηθοποιός, υποδύθηκε την Zoe Tate στην σαπουνόπερα για 16 ολόκληρα χρόνια.

Πέθανε η Νίκη Τρίκκα!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Νίκη Τρίκκα!

Η κηδεια της θα γίνει αύριο στις 3μμ στο νεκροταφείο Αγίας Μαρίνας Ωρωπού.

Σημερα έφυγε απο την ζωη, η αγαπημενη μας σ. Νικη Τρικκα, έγραψε στο facebook η Αγάπη Αλεξανδροπούλου, γνωστοποιώντας τον θάνατο της συντρόφισσας Νίκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αγάπης Αλεξανδροπούλου:

Θλίψη: Πέθανε ο Παντελής Μανιατάκης!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων! Πέθανε τα ξημερώματα ο 43χρονος επιχειρηματίας Παντελής Μανιατάκης! Πέθανε η Σοφία Κοκοσαλάκη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν ξύπνησε το πρωί. Μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια.

Ο επιχειρηματίας είχε κατάστημα με είδη αισθητικής στα Τρίκαλα ενώ διατηρεί και ένα δεύτερο στην Καρδίτσα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share