Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το «ταραχώδες» παρελθόν του 33χρονου επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στην Κρήτη!

Νέα στοιχεία στο «φως»!

19 Οκτωβρίου 2019 16:18
Το «ταραχώδες» παρελθόν του 33χρονου επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στην Κρήτη!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την αυτοκτονία του 33χρονου επιχειρηματία στο Ρέθυμνο της Κρήτης, που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στην αποθήκη της επιχείρησής του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο αυτόχειρας φέρεται να ήταν ο δράστης στην επίθεση με πυροβολισμούς που είχε δεχθεί στα τέλη Αυγούστου, 44χρονος Ηρακλειώτης, γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των καυσίμων. Για την υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές η οποία διαβιβάστηκε στη δικαιοσύνη. Σοκ στο Χαλάνδρι: Αυτοκτόνησε δικαστικός!

Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος Ρεθυμνιώτης ήταν γνωστός στις αρχές για το ταραχώδες παρελθόν του, για το οποίο είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! (photo)

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Θρήνος για γνωστό ηθοποιό: Πέθανε η 3χρονη κόρη του! (photos)

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του στο δικαστήριο, είχε τάσεις αυτοκτονίας σε σημείο που έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του ενώ κοιμόταν η κόρη του στο δίπλα δωμάτιο.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει στην αναφορά της πως δέχτηκε απειλές και η ίδια για την ζωή της!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έφεραν... δισεκατομμύρια στα ταμεία.

Ο Τζέρεμι Ρένερ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ ενώ το διαζύγιό του το 2014 από την Sonni Pacheco τον έφτασε στα πρόθυρα της καταστροφής.

Σοκ στα Χανιά: Αυτοκτόνησε η 55χρονη που κακοποιούσε την ηλικιωμένη μητέρα της!

Σοκ στα Χανιά! Αυτοκτόνησε η η 55χρονη που κακοποιούσε την ηλικιωμένη μητέρα της! Η δασκάλα που είχε συλληφθεί για κακοποίηση σε βάρος της μητέρας της, βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή, αφού είχε καταναλώσει ποσότητα χαπιών. Βίντεο - Σοκ: Παραλίγο να καταγράψει τον θάνατό του σε διασταύρωση των Χανίων!

Επανέρχεται στο προσκήνιο η σοκαριστική υπόθεση ξυλοδαρμού της 88χρονης από την κόρη της. Τέλος στη ζωή της έβαλε, την Τετάρτη, στην Κίσσαμο η 55χρονη.

Η αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα, σε σημειώματα που άφησε.

Υπενθυμίζεται ότι την ηλικιωμένη βρήκε πεσμένη στην αυλή της, στις 10 Σεπτεμβρίου, ένας γείτονας ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, με τα τραύματά της, τις εκδορές στα χέρια, να μαρτυρούν οτι δεν τραυματίστηκε από πτώση.

Σοκ: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης!

Στα 36 του χρόνια, ο άλλοτε άσος του Αστέρα Τρίπολης και του Εθνικού Αρτούρας Ριμκεβίσιους, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Αρτούρας Ριμκεβίσιους αυτοκτόνησε τη Δευτέρα (23/9) στο σπίτι του πυροβολώντας με μία σφαίρα το κεφάλι του. Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 8χρονος! (photos)

Όπως αναφέρεται, τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του είναι άγνωστα.

O Ριμκεβίσιους αποσύρθηκε από τη δράση το 2016 με την Στούμπρας να είναι ο τελευταίος του σταθμός.

Στην Ελλάδα ήρθε τη σεζόν 2010-2011 για τον Αστέρα Τρίπολης, όπου και έπαιξε μόλις μία φορά για να δοθεί δανεικός μετά στον Εθνικό.

Με 117 γκολ σε 205 ματς στη Λιθουανία είναι ο 7ος κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share