Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 8χρονος! (photos)

Πήδηξε στο κενό από τον ένατο όροφο!

19 Σεπτεμβρίου 2019 14:58
Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 8χρονος! (photos)

Τραγωδία στην Ουκρανία με ένα 8χρονο αγόρι να αυτοκτονεί, πέφτοντας από τον ένατο όροφο τους διαμερίσματος όπου έμενε με τους γονείς του επειδή δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς και τη συνεχή κακοποίηση που δεχόταν από εκείνους. Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ανατριχιάζει ο μοτοσικλετιστής: «Είδα να «βρέχει» άνθρωπο»! (Video)

Το άτυχο παιδί, το όνομα του οποίου ήταν Άντον, ζούσε στη Νότια Ουκρανία και το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 23 Αυγούστου και κατά την επιστροφή του από το σχολείο στο σπίτι.

Οι γείτονες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, άκουσαν τους γονείς του μικρού Άντον να του φωνάζουν και να τον χτυπούν επειδή εκείνος είχε σκισμένα ρούχα. Το παιδί προφανώς δεν άντεξε το ξύλο και την πίεση άνοιξε το παράθυρο του δωματίου και πήδηξε στο κενό.

Η Ζάνα που ζει στον από κάτω όροφο είπε πως άκουσε τις φωνές στο παιδί, το ξύλο, μετά σιωπή και στη συνέχεια τον ήχο της πτώσης του παιδιού στο έδαφος.

«Μόνο μερικά δευτερόλεπτα πέρασαν και άκουσα αυτό τον ανατριχιαστικό ήχο από την πτώση του παιδιού. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα το παιδί κάτω. Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο και την αστυνομία».

Ο Αντρέι , ένας άλλος γείτονας της οικογένειας, είπε: «Είχα δει τους γονείς να ανεβαίνουν στο διαμέρισμα και λίγα λεπτά αργότερα είδα το παιδί να κείται στο έδαφος».

Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν το θάνατο του παιδιού. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και έχει οριστεί δίκη για τους γονείς οι οποοίοι αν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με πέντε χρόνια φυλάκισης.

Μάλιστα κατά την ανάκριση παραδέχτηκαν πως, πριν το παιδί τους βουτήξει στο κενό, το είχαν ξυλοκοπήσει και πως τη συγκεκριμένη μέθοδο την χρησιμοποιούσαν συχνά για να το συνετίσουν.

Τόσο η δασκάλα όσο και η ψυχολόγος του σχολείου όπου φοιτούσε το παιδί στις καταθέσεις τους ανέφεραν πως οι γονείς δεν ενδιαφέρονταν για τον γιο τους και ο άτυχος Άντον είχε πολλές φορές ζητήσει βοήθεια.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε σήμερα ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο σπίτι του στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Λάρισα: Απαγχονισμένος ιερέας βρέθηκε σε αποθήκη!

Ο άνδρας, περίπου 80 ετών, εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα.

Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.

Κρήτη: Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο!

Νέο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν ένας 65χρονος από το Παλαίκαστρο Λασιθίου πήγε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, πήρε ένα όπλο και αυτοπυροβολήθηκε.

Το άψυχο σώμα του βρήκαν περίοικοι σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησαν τις αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος άντρας είχε αφήσει σημείωμα που ανέφερε την πρόθεσή του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Φρίκη: Έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και κρεμάστηκε δίπλα στο 2χρονο παιδί τους!

Συγκλονισμένη είναι η Ουκρανία αλλά και η διεθνής κοινή γνώμη από ένα άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βρετανική εφημερίδα "The Sun", ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του με τσεκούρι και κατόπιν αυτοκτόνησε. Το πλέον τραγικό είναι ότι είχε φτιάξει θηλιά για να κρεμάσει και το μόλις δύο ετών αγοράκι τους, όμως ήταν μεγαλύτερη από το κεφάλι του, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στο πάτωμα και να μείνει δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, μέχρι που το βρήκε η αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες από την τραγική οικογένεια:

Δράστης του φονικού ήταν ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk, ο οποίος τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του εισέβαλε στο διαμέρισμα όπου νοίκιαζαν στην πόλη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Ο δράστης είχε πειστεί ότι η 26χρονη σύζυγός του Olena Demyanchuk διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και αυτό τον είχε κάνει έξαλλο.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πήρε ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια του μόλις δύο ετών γιου του. Στη συνέχεια έφτιαξε δύο θηλιές, μία για τον ίδιο και μία για το παιδί. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του και στον λαιμό του γιου του, ανέβηκε σε μια καρέκλα με τον γιο του αγκαλιά, κλώτσησε την καρέκλα και κρεμάστηκε στο σαλόνι του σπιτιού. Σοκ στον Χολαργό: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι!

Ευτυχώς το μικρό αγοράκι κατάφερε να σωθεί καθώς η θηλιά ήταν μεγαλύτερη από τον λαιμό του, με αποτέλεσμα ο 2χρονος να πέσει στο πάτωμα. Για δύο ολόκληρες μέρες το παιδί έμεινε ολομόναχο δίπλα στους νεκρούς γονείς του, ώσπου συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που ανησυχούσαν καθώς δεν είχαν μπορέσει να επικοινωνήσουν μαζί τους, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα τους συγκλόνισε. Το παιδί βρισκόταν σε καθεστώς απόλυτου τρόμου, δεν μπορούσε να κλάψει ή να μιλήσει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου το βοηθούν πλέον ειδικοί ψυχολόγοι.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε είδε τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή, όμως θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη και ειδική αγωγή, αφού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα αντίκρισε με τα αθώα ματάκια τους. Ήδη βρίσκεται υπό τη φροντίδα των παππούδων και των γιαγιάδων του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share