Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Απαγχονισμένος ιερέας βρέθηκε σε αποθήκη!

Πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία.

24 Ιουλίου 2019 14:28
Λάρισα: Απαγχονισμένος ιερέας βρέθηκε σε αποθήκη!

Αντιμέτωποι με ένα σκληρό θέαμα βρέθηκε η τοπική κοινωνία της Μελίβοιας Λάρισας όταν εντοπίστηκε απαγχονισμένος ο ιερέας του χωριού σε αποθήκη.

Ο ιερέας 57 ετών που ήταν αγαπητός στους κατοίκους της περιοχής, βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τετάρτης και τον εντόπισε ο ίδιος του ο γιος σε μια αποθήκη στη Βελίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας άφησε κάποιο σημείωμα. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικές αρχές.

Χανιά: Άγνωστος πυροβολεί γάτες στον δρόμο!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Χανίων από τον άγνωστο που πυροβολάει γάτες στον δρόμο και τις αφήνει εκεί.

Όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός σύλλογος Χανίων, ένας γάτος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, στην οδό Παλαμά, στην μέση του δρόμου σε κατάσταση σοκ. Είναι το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέλος του συλλόγου τον μετέφερε στο κτηνιατρείο και από τις ακτινογραφίες διαπιστώθηκε ότι είναι πυροβολημένος σε όλο το κεφάλι, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την όρασή του και σχεδόν την ακοή του.

Επιπλέον, παρουσιάζει αστάθεια στη βάδιση, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν είναι παροδική ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει πλήρη αντίληψη του χώρου.

Ο γάτος προσωρινά φιλοξενείται στον σύλλογο αλλά είναι το δεύτερο περιστατικό πυροβολημένης γάτας στην ίδια περιοχή, με την προηγούμενη γάτα να χάνει τη μάχη για τη ζωή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Γκρίνιας!

Κρήτη: Τουρίστας δάγκωσε μαγαζάτορα στο μάτι λόγω τιμών!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share