Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος για γνωστό ηθοποιό: Πέθανε η 3χρονη κόρη του! (photos)

Θλίψη!

15 Οκτωβρίου 2019 07:45
Θρήνος για γνωστό ηθοποιό: Πέθανε η 3χρονη κόρη του! (photos)

Θρήνος για διάσημο ηθοποιό και την οικογένειά του, καθώς η 3χρονη κόρη του «έφυγε» από την ζωή. Θλίψη: Πέθανε ο Ηλίας Τσεκούρας!

Το κορίτσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς υπέφερε από κρίσεις επιληψίας αλλά και από σπασμούς, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν.

Η μικρή Αδελαίδα γεννήθηκε με το πρόβλημα και η μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή ήταν σκληρή.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο 42χρονος ηθοποιός,Μιγκέλ Σερβάντες, με ανακοίνωσή του προς τους δημοσιογράφους, αναφέροντας: «Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την κατάσταση και το πένθος μας. Η μικρή μας κόρη δεν τα κατάφερε και είμαστε όλοι συντετριμμένοι».

Θλίψη: Πέθανε ο Παντελής Μανιατάκης!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων! Πέθανε τα ξημερώματα ο 43χρονος επιχειρηματίας Παντελής Μανιατάκης! Πέθανε η Σοφία Κοκοσαλάκη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν ξύπνησε το πρωί. Μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια.

Ο επιχειρηματίας είχε κατάστημα με είδη αισθητικής στα Τρίκαλα ενώ διατηρεί και ένα δεύτερο στην Καρδίτσα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πέθανε η Νίκη Τρίκκα!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Νίκη Τρίκκα!

Η κηδεια της θα γίνει αύριο στις 3μμ στο νεκροταφείο Αγίας Μαρίνας Ωρωπού.

Σημερα έφυγε απο την ζωη, η αγαπημενη μας σ. Νικη Τρικκα, έγραψε στο facebook η Αγάπη Αλεξανδροπούλου, γνωστοποιώντας τον θάνατο της συντρόφισσας Νίκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αγάπης Αλεξανδροπούλου:

Φρίκη: Βρέθηκε νεογέννητο μωρό μέσα σε τάφο!

Μία συγκλονιστική διάσωση πραγματοποίησε κάτοικος χωριού στην Ινδία, όταν έσωσε ένα νεογέννητο μωρό που βρέθηκε ζωντανό μέσα σε τάφο! Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Ο άνδρας είχε πάει σε νεκροταφείο της πολιτείας Ούταρ Πραντές, για να θάψει τη δική του κόρη, η οποία είχε πεθάνει λίγα λεπτά πριν, κατά τη γέννα. Ωστόσο, όταν η οικογένεια ετοιμαζόταν για την ταφή του παιδιού της, σκάβοντας εντόπιστηκε ένα άλλο κοριτσάκι, ζωντανό, μέσα σε δοχείο.Μάνα έκοψε το λαιμό της κόρης της από ζήλια... επειδή νόμιζε πως ο άντρας της την αγαπούσε περισσότερο από την ίδια!

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της.

«Καθώς έσκαβαν έναν τάφο για εκείνη (σ.σ. το νεκρό κοριτσάκι της οικογένειας), σε βάθος περίπου 90 εκατοστών, το φτυάρι χτύπησε ένα πήλινο δοχείο. Το έβγαλαν έξω και μέσα είδαν ζωντανό το νεογέννητο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Το μωρό παρέλαβαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Αναζητούμε τους γονείς, καθώς υποπτευόμαστε πως αυτό έγινε με τη συγκατάθεσή τους».

Σοκ! Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής! (photos-video)

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο τραγουδιστής Χρήστος Στυλιανέας, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 17 Σεπτεμβρίου. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τους οικείους του, οι οποίοι έγραψαν στη σελίδα του στο Facebook:

«Tον αγώνα τον καλό αγωνίστηκα, τον δρόμο τελείωσα, την πίστη διατήρησα· τώρα, πλέον, μου απομένει το στεφάνι τής δικαιοσύνης, το οποίο ο Kύριος θα μου αποδώσει» Στις 3:15 ο Χρήστος Στυλιανέας μετέβει στον ουρανό να συναντήσει Εκείνον που υπηρέτησε με αφοσίωση όλα τα χρόνια της ζωής του. Ο Κυριος να τον υποδεχθεί και να του χαρίσει αιώνια ζωή κοντά Του!

"Tον αγώνα τον καλό αγωνίστηκα, τον δρόμο τελείωσα, την πίστη διατήρησα· τώρα, πλέον, μου απομένει το στεφάνι τής...

Posted by Χρήστος Στυλιανέας on Saturday, October 12, 2019

Ποιος ήταν o τραγουδιστής Χρήστος Στυλιανέας

Ο Χρήστος Στυλιανέας όπως αναφέρει το patrastimes.gr γεννήθηκε στον Πειραιά και ήταν σημαντικός λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός μπουζουξής και κιθαρίστας, με 40ετή και πλέον δισκογραφική θητεία, καθώς επίσης και σημαντικός αγιογράφος και ζωγράφος όπου πολλά έργα του βρίσκονται σε ιερούς ναούς, μοναστήρια και ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εγκατεστημένος από το 1984 στη Πάτρα, δέσποσε στη μεταπολιτευτική νυχτερινή ζωή της πόλης, και θεωρήθηκε αυθεντία στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι. Στους LP δίσκους του (ατομικοί και συμμετοχές) περιλαμβάνονται οι τίτλοι: «Κραυγή στα πέρατα» (1976), «Έξω ντέρτια» (1984), «Η φωτογραφία» (1985), «Απ’ το «Χάραμα» της Πάτρας» (1986), «Ο λαϊκός τραγουδιστής» (1987), «Αγαπάω» (1989), «Θα περάσεις με κόκκινο φως» (1990), «Εδώ Σαχάρα» (1992), «Προσεχώς μπορεί» (1994).

Μετά από 25 χρόνια, πριν λίγες ημέρες, τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο Cd με τίτλο «Τα Τραγούδια Της Ζωής Μας» που εκδόθηκε από την Agape το 2018 σε ενορχήστρωση Νίκου Παπαδιογιώργου όπου συμμετείχαν σπουδαίοι μουσικοί. Συνεργάστηκε σε μπουάτ της Αθήνας με σημαντικούς καλλιτέχνες της εποχής. Το 1968 για μια σεζόν εμφανίστηκε με τη Σωτηρία Μπέλλου στις «Νεφέλες», στην Πλάκα.

🎼"Δεν με πτοούν οι δυσκολίες, βλέπω στο τέρμα αυτού του δρόμου, νιώθω το πλήγωμα του ώμου, μα η χαρά υπάρχει εντός...

Posted by Χρήστος Στυλιανέας on Monday, September 30, 2019

Εκτός από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές, έχει αρκετές συμμετοχές σε άλμπουμς, ενώ έντυσε μουσικά τη δουλειά Εδώ Σαχάρα (1992) της Σόφης Παππά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει διάφοροι καλλιτέχνες. Τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του συνεργάστηκε με τον Σπύρο Σαμοΐλη, ενώ το Σάββατο 14 Ιουνίου του 1975 συμμετείχε με τον Αντώνη Καλογιάννη την Μαρία Φαραντούρη στη συναυλία των Μίκη Θεοδωράκη και Σαμοΐλη στο δημοτικό στάδιο της Κέρκυρας. Επίσης, έχει τραγουδήσει πολιτικά τραγούδια του Σπύρου Σαμοΐλη και συμμετείχε στο άλμπουμ Είμαι Καλά, σε ποίηση του Μενέλαου Λουντέμη, του οποίου η κυκλοφορία συνέπεσε με τον ερχομό του Λουντέμη από τη μακρόχρονη εξορία του.

Ο ίδιος ο Λουντέμης ήταν «παρών» στην παρουσίαση του άλμπουμ από την δισκογραφική εταιρεία Lyra και στον δίσκο ακούγεται να απαγγέλλει από μια ηχογράφηση που έκανε όταν βρισκόταν ακόμη στην εξορία. Το έργο αυτό επανακυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2009 και εκτός από τον Χρήστο Στυλιανέα συμμετείχαν οι Ισιδώρα Σιδέρη, Ελένη Βιτάλη και Μάρω Λύτρα. Το 1985 συμμετείχε με τέσσερα τραγούδια στο πρώτο άλμπουμπ Απ`το χάραμα της Πάτρας, των Ζιγκ Ζαγκ. Ο Χρήστος Στυλιανέας είχε επίσης μελοποιήσει Βιβλικά αποσπάσματα, όπως τμήματα από το Άσμα Ασμάτων και το κεφάλαιο της αγάπης από τις επιστολές του απόστολου Παύλου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share