Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μάρκος Λεζές: Η απομόνωση στο Άγιον Όρος και η «μάχη» με τις εξαρτήσεις!

Δείτε τι είπε!

19 Οκτωβρίου 2019 11:11
Μάρκος Λεζές: Η απομόνωση στο Άγιον Όρος και η «μάχη» με τις εξαρτήσεις!

Για την απομόνωση στο Άγιον Όρος, τη «μάχη» με τις εξαρτήσεις, την αποκάλυψη της ταυτότητας του πραγματικού πατέρα του που «άργησε» 16 χρόνια και όλα όσα στιγμάτισαν τη ζωή του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Μάρκος Λεζές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

Διαβάστε επίσης: Προφητεία σοκ: Αυτά που θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από δω και πέρα...!

Στην αρχή, αναφέρθηκε στην υιοθεσία του από την αδελφή της βιολογικής του μητέρας η οποία τον έδωσε γιατί είχε γεννηθεί χωρίς επιδερμίδα. Η θετή του μητέρα τού αποκάλυψε την αλήθεια όταν εκείνος ήταν 16 χρονών. Ο Μάρκος Λεζές μίλησε για τις εξαρτήσεις που είχε με το τσιγάρο και το αλκοόλ όμως όπως εξομολογήθηκε, ένα ταξίδι του στο Άγιο Όρος ήταν αρκετό για να τα κόψει... μαχαίρι. Ακόμη, μίλησε και για όλες τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στη ζωή του, ακόμα και επαγγέλματος. Επίσης αναφέρθηκε με πολλή χαρά και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, απολαμβάνοντας πλέον τον ρόλο του παππού για τα τρία εγγονάκια του.

Θλίψη: Πέθανε γνωστή ηθοποιός!

Η ηθοποιός της επιτυχημένης βρετανικής σειράς Emmerdale, Λέα Μπράκνελ, πέθανε σε ηλικία 55 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, που έδινε επί τρία χρόνια. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα πέθανε τον Σεπτέμβριο και σήμερα ανακοινώθηκε από τον μανατζέρ της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Με μεγάλη της λύπη, η οικογένεια της Λέα επιβεβαιώνει πως πέθανε τον Σεπτέμβριο, τρία χρόνια μετά την διάγνωσή της στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου του πνεύμονα. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την υποστήριξη και την γενναιοδωρία που συνέβαλαν στην επέκταση και την ποιότητα της ζωής της τα τελευταία τρία χρόνια. Η Λέα συνέχισε να αγκαλιάζει την ζωή και αντιμετώπισε την ασθένειά της με θετική διάθεση. Πολλές πτυχές του ταξιδιού της μπορούν να βρεθούν στο blog της”.

Η 55χρονη ηθοποιός, υποδύθηκε την Zoe Tate στην σαπουνόπερα για 16 ολόκληρα χρόνια.

Θρήνος για γνωστό ηθοποιό: Πέθανε η 3χρονη κόρη του! (photos)

Θρήνος για διάσημο ηθοποιό και την οικογένειά του, καθώς η 3χρονη κόρη του «έφυγε» από την ζωή. Θλίψη: Πέθανε ο Ηλίας Τσεκούρας!

Το κορίτσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς υπέφερε από κρίσεις επιληψίας αλλά και από σπασμούς, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν.

Η μικρή Αδελαίδα γεννήθηκε με το πρόβλημα και η μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή ήταν σκληρή.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο 42χρονος ηθοποιός,Μιγκέλ Σερβάντες, με ανακοίνωσή του προς τους δημοσιογράφους, αναφέροντας: «Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την κατάσταση και το πένθος μας. Η μικρή μας κόρη δεν τα κατάφερε και είμαστε όλοι συντετριμμένοι».

Θλίψη: Πέθανε ο Παντελής Μανιατάκης!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων! Πέθανε τα ξημερώματα ο 43χρονος επιχειρηματίας Παντελής Μανιατάκης! Πέθανε η Σοφία Κοκοσαλάκη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν ξύπνησε το πρωί. Μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια.

Ο επιχειρηματίας είχε κατάστημα με είδη αισθητικής στα Τρίκαλα ενώ διατηρεί και ένα δεύτερο στην Καρδίτσα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πέθανε η Νίκη Τρίκκα!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Νίκη Τρίκκα!

Η κηδεια της θα γίνει αύριο στις 3μμ στο νεκροταφείο Αγίας Μαρίνας Ωρωπού.

Σημερα έφυγε απο την ζωη, η αγαπημενη μας σ. Νικη Τρικκα, έγραψε στο facebook η Αγάπη Αλεξανδροπούλου, γνωστοποιώντας τον θάνατο της συντρόφισσας Νίκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αγάπης Αλεξανδροπούλου:

Φρίκη: Βρέθηκε νεογέννητο μωρό μέσα σε τάφο!

Μία συγκλονιστική διάσωση πραγματοποίησε κάτοικος χωριού στην Ινδία, όταν έσωσε ένα νεογέννητο μωρό που βρέθηκε ζωντανό μέσα σε τάφο! Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Ο άνδρας είχε πάει σε νεκροταφείο της πολιτείας Ούταρ Πραντές, για να θάψει τη δική του κόρη, η οποία είχε πεθάνει λίγα λεπτά πριν, κατά τη γέννα. Ωστόσο, όταν η οικογένεια ετοιμαζόταν για την ταφή του παιδιού της, σκάβοντας εντόπιστηκε ένα άλλο κοριτσάκι, ζωντανό, μέσα σε δοχείο.Μάνα έκοψε το λαιμό της κόρης της από ζήλια... επειδή νόμιζε πως ο άντρας της την αγαπούσε περισσότερο από την ίδια!

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της.

«Καθώς έσκαβαν έναν τάφο για εκείνη (σ.σ. το νεκρό κοριτσάκι της οικογένειας), σε βάθος περίπου 90 εκατοστών, το φτυάρι χτύπησε ένα πήλινο δοχείο. Το έβγαλαν έξω και μέσα είδαν ζωντανό το νεογέννητο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share